underarm krykke beskrivelse

Underarmen krykker er en form for ganghjælpemiddel , der normalt anvendes af personer med nedsat mobilitet benene . Selv om de kan bruges til kortsigtede behov , er de oftere givet til patienter med langvarig mobilitet forhold , der har bevaret en vis anvendelse af deres ben :

Design


Underarm krykker , konstaterer kørestolen Site , bærer visse ligheder med en stok , men er udstyret med et håndtag ( på forsiden ) og en manchet på toppen , der går rundt om armen . De er typisk højdeindstillelig, rapporter Crutch. com .

Materialer


Disse typer af krykker er typisk lavet af aluminium , der er blevet behandlet for at modstå korrosion . Underarm krykker kan også være bygget af kulfiber .

Typer


Underarm krykker kommer i mange forskellige størrelser , lige fra børn til voksne , og farver . De er fremstillet af en række producenter og kan købes via detailbutikker eller online .

Tilbehør


kørestolen Site siger, at der er noget tilbehør til rådighed for underarmen krykker , såsom bære poser , manchet dækker og is tips .

Sikkerhed

Underarm krykker kræver lidt øvelse , og instruktion fra en fysioterapeut eller en læge kan være nødvendigt at bruge dem rigtigt . Denne type krykke kommer med en gummidut , som passer over bunden for at levere trækkraft , ifølge kørestolen Site .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.