vægtstænger vs håndvægte

Brugen af vægtstænger og håndvægte er begge fremragende metoder til at opbygge styrke i kroppen . Der er fordele og ulemper ved begge , og finde hvilken metode er det rigtige for dig kræver forståelse af, hvordan hver type arbejder :

vægtsstænger


vægtsstænger er udøvelsen redskaber af forskellige vægte , der kan knyttes til en bar i begge ender , så brugeren kan løfte baren i en række forskellige forskellige måder at strække ud og udøve musklerne i arme , bryst , skuldre , ryg og ben . Da vægtene kommer i forskellige størrelser , gør det til en ideel styrke-bygning værktøj til både begyndere og eksperter .

håndvægte


En håndvægte er en anden type fri vægt , typisk mindre end en vægtstang , og bruges til at styrke musklerne i armen , bryst og skuldre . De fleste håndvægte er faste vægte , og har ringe eller ingen evne til at tilpasse sig.

Fordele ved vægtsstænger


vægtsstænger er fremragende til den person, der er alvorligt om at opbygge styrke . Forhøjelsen af vægt over en række øvelser tårer ned og genopbygger muskelvæv , i sidste ende gør det stærkere . Ved fortsat at tilføje vægt , får musklen stærkere uden at tilføje flere gentagelser .

Fordele ved håndvægte


Håndvægte forårsager mindre spinal kompression end vægtstænger , og de er typisk mere behagelig at bruge . De er også generelt mere billig og ikke kræver særskilt eller ekstra dele .

Ulemper ved vægtsstænger

Et sæt af vægtstænger kan være dyrt . Du vil også nødt til at købe , og har plads til , en vægtløftning bænk . Hvis du ønsker at gøre andre øvelser, såsom squats , skal du også nødt til at have et rack til at hænge i baren på . For sikkerheden, er brugen af en spotter ( en anden person til at se og sørg for at du ikke skader dig selv ) anbefales ved træning med vægtstænger .

Ulemper af håndvægte

Selvom et sæt håndvægte relativt billige , flere sæt af forskellige vægte virkelig kan tilføje op . Også uden at øge størrelsen af vægten over flere øvelser , øge muskel størrelse kræver enten at tilføje til antallet af gentagelser eller længden af træningen .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.