virkningerne af køn i memorization

Forskellene i køn er indlysende for selv den mindste opmærksomme person , og forskere har kigget på virkningen disse forskelle kan have på noget så almindeligt som hukommelse . Tre separate undersøgelser , hver ser på hukommelse i tre metoder , rapporterede forskellige resultater . To undersøgelser viste , at kvinder havde bedre hukommelse huske end mænd , men en tredje undersøgelse var ikke i stand til at bestemme nogen mærkbar forskel .

Traumatisk Hjerneskade


Resultaterne af en undersøgelse foretaget af Jacobus Donders , Ph. D. , og Helen Woodward , Ph. D. , der dukkede op i marts /april 2003 af " The Journal of Head Trauma Rehabilitering " kiggede på den virkning , at køn havde på pædiatriske patienter , der var rehabilitere en hjerne , der havde lidt en traumatisk skade . I en undersøgelse af 70 patienter med hjerneskader og en kontrolgruppe på 70 demografisk matchet pædiatri , opdagede forskerne , at kvindelige patienter udkonkurrerede den mandlige kolleger på den sammensatte T-score i California Verbal Learning Test : Børns Version . Dog kontrolgruppen-som bestod af børn, der ikke havde oplevet traumatiske hjerneskader-viste ingen signifikant forskel i performance baseret på køn

episodisk hukommelse


en 2006 Syracuse Universitet Institut for Psykologi undersøgelse sammenlignes. præstationer af mænd og kvinder i episodisk hukommelse . I at kigge på erindring og kendskab , besluttede de , at kvinder kunne huske flere billeder end mænd , men der var ingen forskel mellem grupperne i fortrolighed . Syracuse opdaget i sin undersøgelse , at kvinder havde bedre huske end mænd , når læring kontekstuelt uafhængige par ord , men der ydeevne på konteksuelt er relateret par var lige for begge køn . Imidlertid har mænd gør færre associative fejl , når der reagerer på konteksuelt er relateret cues end kvinderne i undersøgelsen . Forskerne fastslog, at kvinder besad en bedre post -til-sammenhæng bindende end mænd . Andre undersøgelser, der henvises til i undersøgelsen påpeget, at kvinder klarede sig bedre end mænd i parret-associerede læring og både øjeblikkelig og forsinket gratis husker , og kvinder mindede et større antal ord efter at lære en liste end mænd gjorde . Derudover forskning viser, at kvinder klarede sig bedre i erkendelse undersøgelser af ord , lugte og ansigter . Den underliggende årsag til forskelle i køn forestillinger blev ikke drøftet .

virkningerne af stress på Memory


En undersøgelse i " Behavior Neurovidenskab " tidsskrift i 2006, kiggede på , at psyko-sociale stress ville have på en gruppe af 157 college studerende, der bruger en lille film til at sammenligne verbale og visuelle hukommelse . Forskere Victoria Beckner , David Tucker , og Yvon Delville ved University of Texas i Austin og David Mohr fra University of California i San Francisco besluttet, at stress bistået i konsolideringen af hukommelse og ikke svække hukommelsen hentning . Analysen blev der ikke fundet nogen effekt af køn huske ydeevne .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.