er der sådan noget som en sikker tan ?

Når det kommer til information om solen og hudpleje , mange mennesker spørger , " Er der sådan noget som en sikker tan ? " . Mens minimal eksponering for solen kan give nogle fordele , den overvældende mængde af medicinsk forskning anbefaler , at der ikke sådan noget som en sikker tan

ultraviolette stråler


Det eneste der kræves for at få huden til at skifte farve er eksponering for ultraviolet ( UV ) stråler , uanset om den naturlige sol eller fra UV stråler, der udsendes i en garvning seng .

Fordele


Mens de fleste af de bivirkninger af garvning er negative , er en lille mængde af eksponering for UV- stråler er nødvendige for kroppen til at producere D-vitamin UV -stråler kan også anvendes til behandling af sygdomme som psoriasis , eksem og rakitis , men kun tilses af en læge .

Risici


Der er mange ulemper forbundet med garvning , herunder flere former for hudkræft , degeneration af hudceller , for tidlig aldring, solskoldning , skader på DNA og grå stær .

Alternativ


Brug en UV-frie garvning produkt anses den eneste måde at få en " sikker tan . " Disse produkter er tilgængelige over -the-counter eller i en spa eller salon .

Myter

Mange mennesker tror, at få en " base tan " , før en ferie er sikkert . Men sol er bare som skadelige , og den praksis betragtes som farlig for huden .

Et andet fælles myte er , at folk med mørkere hud ikke behøver at bruge solbeskyttelse. Mens naturligt mørkere hudtyper har nogle naturlige solbeskyttelse , de er stadig sårbare over for de sundhedsmæssige risici ved garvning .

Sikkerhed

Ofte anvender solcreme , opholder sig i solen i løbet af midt på dagen og iført en hat og solbriller , kan alle hjælpe folk nyder solen mere sikkert .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.