hvordan man genkender tegnene på alkohol forgiftning

Alkohol forgiftning er en alvorlig tilstand , som kan udvikle sig , hvis en person drikker for meget alkohol i en kort periode . Alkohol forgiftning er en meget alvorlig tilstand , som kan resultere i koma eller død . En person, der lider af alkohol forgiftning kræver omgående lægehjælp . Hvis du har mistanke om nogen er ramt af alkohol forgiftning , skal du ringe 911 med det samme
1 .
Overvej , hvor meget den person har haft til at drikke , og hvor hurtigt han drak det . Der er ingen ufravigelig regel for hvor meget en person skal forbruge for at udvikle alkohol forgiftning , dog . En række faktorer påvirker udviklingen af alkohol forgiftning , herunder personens vægt , alder , køn , og om ikke han drak på tom mave . Generelt , men kan nogen, der har indtaget fire eller flere genstande på mindre end en time være i risiko for alkoholforgiftning .
to .
Hold øje med tegn på , at personen er desorienteret eller forvirret .

3 .
Check personens hud . Kold, klam hud eller bleg , blålig farvet hud er tegn på mulige alkohol forgiftning .
4 .
Tæl hvor mange gange personen trækker vejret i et minut. Tager mindre end 13 vejrtrækninger i et minut er et tegn på mulig alkohol forgiftning . Under ingen vejrtrækninger på alle for en periode på otte sekunder eller mere er endnu et tegn .
5 .

Hvis personen falder i søvn , så prøv at vække ham at se, om han bare sover , eller hvis Han er bevidstløs. Hvis du ikke kan vække ham , kan han blive ramt af alkohol forgiftning .

gode råd og advarsler


 • Hvis du ikke er sikker på, om ikke en person har alkohol forgiftning , skal du få ham lægehjælp med det samme . Det er absolut bedre at forebygge end at helbrede .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.