hvordan man kan gøre det gennem morgen sicknss

Tillykke! Du har gjort det ! Du klingede på denne pind og fået dine to smukke lyserøde linjer . . . i 9 måneder, vil du have en vidunderlig lille bundt at elske og kæle . Men vent . . . hvad er den følelse i maven ? Er det glæde ? Er det spænding ? Mens glæde og begejstring er en del af graviditeten oplevelsen, hvis du er i dit første trimester , odds er , at sjove følelse i maven , er den frygtede graviditetskvalme ! 75 % af alle kvinder oplever morgen ( eller hele dagen ) sygdom på et eller andet punkt i deres graviditet . Og som en person, der har haft det i sin mest ekstreme form ( hyperemesis gravidarum ) , kan jeg fortælle dig, første hånd , hvordan hårde og elendige du kan være . Der er måder at beskæftige sig med kvalme og holde liv udholdelig , indtil den tid kommer , hvor lugten af kaffe ikke længere giver du kører på toilettet . Når du får at queesy følelse , holde disse tips i tankerne :

1 .
Undgå mælk og mejeriprodukter !
Tænk over det . Nu, at du er gravid , er dit system tager længere tid at fordøje mad , så din lille bønne kan få det maksimale næringsstoffer til rådighed . Hvad sker der , når du tilføjer syre til mælk? Det bliver sur . . . tilføje, at en allerede følsom system , og hvad får du ? SICK !
2 .

Undgå stærkt ildelugtende fødevarer !
Under graviditeten , din næse tager på superkræfter . Du kan lugte bedre nu end nogensinde . Hvordan kan det oversættes til graviditetskvalme ? Sikker på, at chili lugter fantastisk , men gøre det for stærkt og det bliver for meget . Det kan udløse din brækrefleks gør dig hoste og ja , kaste op .
3 .
Undgå super krydret mad !
Kort sagt, hvis det stod muligheden for at give dig halsbrand før graviditeten , det står en god chance for at gøre dig syg under graviditeten . Undgå det som pesten !
4 .
Må ikke spise og drikke sammen !
Adskil dine spise og drikke med mindst 30 menuetter . Væsker fylde dig op hurtigt og ved at kombinere mad og drikke , er du beder om en katastrofe .

5 .
Oprette en tidsplan og hold dig til det !
Ved at spise flere små måltider på regelmæssige tidspunkter i stedet for to eller tre store måltider du tillader dig selv tid til at fordøje , før hober på mere end dit system kan håndtere . Spise flere måltider betyder også, at du ikke tillader dig selv at få alt for sulten . Sult er en gravid piges værste mareridt .
6 .
Love dem omkring dig !
mennesker omkring dig ( ægtemænd , betydningsfulde andre , forældre , venner . . . ) går gennem denne med dig og de fortjener et knus eller to til notering på dig hivning i det næste rum .

gode råd og advarsler • Vid , at selv på det værste , morgenkvalme kan kun seneste 40 uger!
 • Vær ikke bange for at diskutere extreme morgenkvalme med din OB ! Der er medicin til rådighed , der kan hjælpe med symptomer på morgenen sygdom !

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.