hvordan man kan overleve NICU

Efter måneders forventning , har din lille mirakel ankom . Men du nu står over for en af dine værste mareridt . Noget er galt , og din lille man skal tilbringe tid i NICU . Det var ikke , hvad du havde forventet , og du har ingen idé om , hvordan man håndterer det . Men bare rolig-du kan klare det . Jeg oplevede det NICU i seks uger med min anden søn , og jeg lærte en masse om at håndtere det . Her er mit råd til dig :

1 .
Brug al den støtte du har . Din familie og venner vil være en væsentlig kilde til støtte for dig under denne prøve tid . Brug dem godt . Må ikke være bange for at bede om hjælp eller til at græde på deres skuldre . Mange af mine familiemedlemmer har fundet det frustrerende, at de ikke kunne hjælpe min søn , men det gjorde dem til at føle bedre at vide, at de kunne hjælpe mig ved at låne en øre eller endog ved at gøre mit vasketøj for mig eller se min ældste søn . Det kan heller ikke skade at tale med et hospital socialrådgiver , der kan være i stand til at hook dig op med støtte grupper i dit område .
2 .

Uddan dig selv . Viden virkelig er magt . Få oplysninger om dit barns tilstand , så du kan stille de rigtige spørgsmål . Og vær ikke bange for at stille spørgsmål . Du er ikke en parasit , du tager en del i dit barns opsving . Spørg dit barns sygeplejerske om alle procedurer bliver gjort , om alle de ledninger , IVS og rør forbundet til ham , og om hans monitorer og hvad de betyder . Have mere viden kan hjælpe du føler at du er genvinde en vis kontrol over din situation . En advarsel-ikke ramt internettet uden først at spørge dit barns læge hvor de skal henvende . Der er et ton af fejlagtige oplysninger på internettet , og du kan være virkelig forkert af nogle af det . Min søns neurolog gav mig en liste over lokaliteter , han anbefalede på Cerebral parese og hjerneskader , at jeg fandt mere hjælpsomme end mange af de andre derude .
3 .
Vær en patient advokat . Tage initiativ og fortæl dit barns sygeplejersken, hvis du tror, han kan være ubehageligt , for varmt eller for koldt , sulten eller hvis han har brug for et bleskift . Som hans forældre , er du den, der bedst er i stand til at bestemme disse ting . Ligeledes , hvis du mener, at der kan være noget galt med en af sine IVs eller rør , taler op . Der var et par gange , når jeg har bemærket ting som luften i en drop og blod i hans vejrtrækning tube , at hans sygeplejerske havde savnet . Må ikke nogensinde at antage, at sygeplejersken ser alle og ved alt . De er mennesker , også , og de laver fejl . Hvis du tager fejl , no big deal . Men hvis du har ret , kan du blive afværge en større katastrofe .
4 .
få lidt hvile . Dette er vigtigt : Du skal passe på dig selv , også . Få så meget søvn som du kan , spise regelmæssigt og tage dine vitaminer . Du vil ikke være i stand til at tage sig af barnet , når han endelig er i stand til at komme hjem , hvis du har kørt dig selv ned i jorden . Hvis du har brug for at tage en fridag fra at være ved hans seng , så gør det . Der var flere dage , hvor jeg ikke kunne få mig selv til hospitalet . Jeg kunne bare ikke bære at se på ham i denne isolette , på alle disse maskiner , for en dag mere . Så jeg gjorde ikke . Jeg ringede til hospitalet et par gange for at checke ind , og jeg tilbragte dagen i sengen . Tilgive dig selv for ikke at være en helgen . At være på et hospital 24 /7 er en næsten umulig opgave for nogen . Hvis man går hjem ikke er en mulighed , find ud af , om der er et sted man kan gå for at få lidt hvile . De fleste store sygehuse har en Ronald McDonald Hus eller tilsvarende i nærheden .

5 .
Opret en blog . Du tænker , ' Hvem har tid til at blogge , når deres barn er i NICU ? " Du gør det, husk , fordi du kommer til at tage en pause fra din seng vagt en gang imellem , ikke? Seriøst , kan oprette en blog hjælpe dig med at få ordet ud om barnets tilstand uden at skulle besvare en million telefonopkald og emails spørge, hvordan han gør . Jeg fandt en hjemmeside kaldet CarePages. com hvor jeg kan sende opdateringer og billeder til at sende til familie og venner . Og blogs er ligesom tidsskrift skriver , hvilket er utroligt rensende . Du kan behandle din blog som en dagbog , eller du kan holde en særskilt journal for alle dem, bekymringer du måske ikke ønsker at dele med alle .
6 .
Cry . Yell . Hit noget ( blød) . Gå videre , lad det ud . At få et barn i NICU er overvældende . Det er stressende og skræmmende , og det er uendelig ( ikke rigtig , men det føles som om det meste af tiden ) . Må ikke holde det i-det ikke hjælper nogen , især ikke dig . Enten finde et roligt sted , hvor du føler dig tryg , eller ringe op nogen du tillid til, og bare lade det ud . Der er intet at skamme sig over . Det er ikke kun sundt , det er nødvendigt .
7 .

Tag billeder . Det kan lyde mærkeligt , især hvis dit barn er på alle mulige maskiner , men du vil have dem senere . Min mor forsøger altid at gå forbi billeder af min søn , da han var i NICU , men jeg stadig ønsker at se dem . Det minder mig om alt det, vi gik igennem , og hvad han gik igennem , for at få , hvor vi er i dag . Det holder mig jordforbindelse , og det holder mig fra at tage for givet mirakel af sit liv .
8 .
Limit besøgende . De fleste Nicus har strenge politikker for , hvordan mange mennesker kan være på barnets seng , og du ikke ønsker at skulle forlade at gøre plads til en anden . Hvis venner eller familie medlemmer er insisterende , så prøv at planlægge deres besøg på et tidspunkt , hvor du ikke vil være der . På den måde vil du ikke have en trafikprop , og du kan gøre noget for dig selv uden at føle sig skyldig for at efterlade dit barn alene . En af de mest vigtige ting at huske om besøgende er ingen børn ! Kun søskende til patienter er tilladt på NICU gulvet . Udover , det er virkelig ikke et sted for et sundt barn . Og selv sunde børn er fulde af bakterier , at din syge barn ikke har brug for .
9 .
Stay kim -fri . Vask altid dine hænder, når du kommer ind i NICU og bruge hånden sanitizer efter berøring andet end dit barn . Han har nok problemer uden at få en infektion . Hvis du eller nogen af dine besøgende har en kold , blive hjemme . Du kan bære en kirurgisk maske ved sengen , men mere end sandsynligt, dit barns sygeplejerske vil have dig til at blive klar . Brug denne tid til at tage en pause og få dig sund .

10 .
Deltag i babys pleje . Nej, prøv ikke at ændre sin IV . Men du kan ændre hans ble , hvis hans sygeplejerske siger det er okay . Bruge dette som en chance for at obligation med ham . Ændre sin ble , kontrollere hans temperatur , ændre hans tøj, give ham et bad , noget, du ville gøre derhjemme , kan du gøre i NICU så længe barnet kan håndteres sikkert . Tal med hans sygeplejerske at se, hvad du må gøre . Sørg for, at hans sygeplejerske ved , hvad du har gjort og ikke smide væk bleer , de skal vejes og undertiden inspiceret
11
Tal med en sagsbehandler . . En dag , når du føler dig særlig stabil ( jeg kender de dage , kan få og langt imellem ) , så tal med en case manager og find ud af , om der er nogen forsikring problemer eller emner , du har brug for at tage fat . Er der nogen hjemme udstyr du vil i sidste ende skal der kræver forudgående tilladelse ? Har du behov for at udpege en levering virksomhed? Spørg en socialrådgiver , hvis der er nogen midler eller offentlig støtte , som du er berettiget . Der er også statslige programmer til at hjælpe dit barn med udviklingsforstyrrelser problemer, som dine socialrådgiver eller case manager kan diskutere med dig .
12 .
Tag klasser . Find ud af hvilke typer af klasser hospitalet eller samfundet tilbud og tage dem . Få et kursus i førstehjælp og spædbørn CPR , og få instruktion i alle enheder , du måske nødt til at bruge derhjemme , såsom fodring rør eller monitorer.
13 .
Bliv stærk . Du kan gøre dette . Min mand og jeg kan lide at bruge udtrykket u00BB forsigtigt optimistiske , u00AB betyder være realistiske, men aldrig opgive håbet . Tag det en dag ad gangen og gøre , hvad du skal gøre for at holde dig sammen til at lille munchkin 's skyld. Jeg har aldrig vidste , jeg havde det i mig , men jeg gjorde det, og du gør det, også.

gode råd og advarsler


 • Bær behageligt tøj og sko
 • Lær din baby sygeplejersker navne
 • Må ikke ryge , før du besøger , kan lugten på tøjet irritere baby

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.