hvordan man kan være sikker på, om at holde op tobak

De fleste mennesker forsøger at kvitte tobakken ( cigaretter eller røgfri tobak ) flere gange, før det lykkes . Det er en meget vanskelig ting at gøre , men meget mere er muligt , hvis en person har tilstrækkelig tillid til sig selv :

1 .
Jo mere vi tror på os selv , jo mere sandsynligt, at vi skal blive en succes . Dette gælder også for at holde op tobak . ( selvfølgelig ikke overmodige , selv om)
Først besvare dette spørgsmål. På en skala fra 1-10 , hvor sikker er du i din evne til at holde op og holde op?
Hvorfor er nogle mennesker mere selvtillid end andre ? Der er flere faktorer, der hjælper os til at føle tillid , som er værd at vurdere , når de forsøger at nå et mål . Jeg kan godt lide at tænke på dem som " 5 selvtillid faktorer . "
2 .

VISION
Hvorvidt vi kan visualisere os selv at være en succes , er en vigtig tillid faktor . En skiløber forberedelserne til konkurrencen , vil visualisere sig selv at nå deres mål ; navigere portene og passerer målstregen under verdens rekordtid. Den " quitter under uddannelse " måske spørge sig selv , " Kan jeg se mig selv som en ikke-ryger ? "Hvis ikke , det er ok , det betyder bare, at der er lidt arbejde der skal gøres for at skabe et billede af liv uden tobak .
3 .
ORGANISATION
anden tillid faktor , organisation , beskæftiger sig med at have de rigtige ressourcer , værktøjer og support . Shannon Bahrke vil ikke blive skiløb i 2010 Olympiske moguler uden hendes foretrukne ski , stave , eller støtte af hendes træner . Forbereder sig på at kvitte tobakken , som skiløb , med støtte fra familie og venner , og værktøjer til at arbejde sig igennem alle udfordringer , der kommer langs ( stress , nikotin tilbagetrækning , idet omkring andre rygere , osv. ) medfører .
4 .
GENNEMFØRELSE
At kunne sætte en plan til handling er den tredje tillid faktor . Der høje mål er vigtigt , men hvis Michael Morse var alt snak og ingen handling , ville han ikke være på ski i 2010 Olympiske moguler enten . Afslutning tobak kan føle overvældende , hvilket gør det svært at komme i gang . Afslut dato er det store mål , og efter at have mindre mål at nå undervejs , såsom forsinker morgen cigaret , kan hjælpe jump- starte afslutte processen .

5 .
PRÆSTATION Mastery FORDELING
Tilliden skyldes også vores tidligere erfaringer , og hvad vi tillægger vores fortid succes eller fiasko til . Disse to sidste selvtillid faktorer , ydelse mesterskab og tildeling , se på tidligere erfaringer , som enten hjælpe eller hindre fremtidige forhåbninger . Casey Puckett havde et par internationale forestillinger resulterer i DNF ( "ikke Finish " ) , hvilket naturligvis ikke er en god ting . Han kunne se DNF som en fiasko , og nu mangler evnen til at være en succes . Eller kunne han vælge at se tidligere resultater , som styrker ; lære mere om hans evner og perfektionere teknikker . Jeg kender ikke Casey personligt , men jeg formoder det sidste er sandt, og vi vil se hans tillid i aktion i Vancouver Olympics .

gode råd og advarsler


 • Ring 1-800-QUIT-NOW i forbindelse med din tilstand 's tobak quitline . Du kan være berettiget til telefonisk rådgivning eller medicin for at hjælpe dig holde op .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.