hvordan man vælger en hjemmepleje agentur for dine forældre - hvad gør du behøver at vide

Når dine forældre BEGYNDE at have behov for hjælp i hjemmet , så må du hellere kende de vigtigste spørgsmål at stille for at hjælpe dem med at vælge de bedste hjemmepleje selskab for dem . Hver hjemmepleje firma lover , at de er de bedste og at du vil være tilfreds med dem, hvis du vælger dem . Hvis du virkelig ved , hvad der gør forskellen i hjemmeplejen , er du bedre forberedt på at gøre det bedste valg .
Når du skal finde hjælp til dine kære , er det altid en god ide at bede folk du har tillid til anbefalinger og henvisninger . Husk på , dog, at kende de rigtige spørgsmål at stille , som beskrevet nedenfor , vil være den vigtigste del af udvælgelsesproceduren .
Tro det eller ej , i Californien er der absolut ingen love, der styrer hvordan ikke-medicinsk hjemmepleje agenturer vælge , leje , og overvåge hjemmet plejepersonale , så det er op til dig og dine forældre til at være tankevækkende og grundig i udvælgelsen af hjemmeplejen selskab, der skal sikreste og bedst for dem . Her er en liste med spørgsmål til hver enkelt virksomhed .
( I Californien , spørg før noget andet selskab , " Er din virksomhed en CAHSAH-certificeret Home Care rådgiver organisationen ? " Hvis svaret er , " Ja ! " , så de fleste af de bekymringer, der er anført i nedenstående spørgsmål vil blive taget hånd om . CAHSAH , har California Association for Health Services At Home , skabt et certificeringsprogram for at beskytte hjemmehjælpsmodtagere , deres familier , og hjemmeplejen arbejdstagere ved uafhængigt kontrolleret hver CAHSAH-certificeret virksomhed opfylder de normer for attestering )
1
FØRSTE , spørger dette: " Hvem er arbejdsgiver for den pårørende , at din virksomhed vil sende i mine forældres hjem ? "

A hjemmeplejen virksomhed, der svarer , "De pårørende er medarbejdere i vores virksomhed " vil være det bedste valg i det lange løb . Hvorfor ? For når virksomheden er arbejdsgiver , så selskabet betaler for arbejdstagere kompensation forsikring og lønskatter . Også når virksomheden er arbejdsgiver , selskabet er i stand til at give medarbejderen ærlighed " obligation "dækning for plejepersonalet ( og du bør spørge selskab, hvis det sker ! )
Hvis virksomheden ikke ikke fungere som medhjælper arbejdsgiver , så den byrde ligger hos dig og dine forældre til at afgøre , om plejeren er ansat af dig eller dine forældre . Hvis du eller dine forældre er arbejdsgiveren, så du eller dine forældre er ansvarlige for at sikre, at indkomstskatten og arbejdstagere kompensation forsikring er betalt. Nogle agenturer vil hævde , at de pårørende er " Independent Contractors " , der efterlader dig i risiko for anden gætte senere af myndighederne.
Desuden er plejepersonale fra ikke-arbejdsgiver organer ikke er omfattet af nogen slags af medarbejdernes ærlighed " bond " , at disse agenturer ellers kunne hævde at have , fordi kun sande ansatte kan være omfattet af disse obligationer . Faktisk vil nogle ikke-arbejdsgiver organisationer hævder at være " bundet " , men når du beder om specifikke vil du opdage, at kun det personale , der arbejder i virksomhedens kontor virkelig er omfattet af limning , ikke pårørende .
TREDJE stille dette : " Hvilken slags uddannelse, overvågning og kontrol kan du give " En god hjemmepleje selskab ønsker deres medarbejdere uddannet til at gøre et godt stykke arbejde leverer de ønskede ydelser . Den pårørende er ikke kun på jobbet for at opfylde kundens behov, men er også en ambassadør for virksomheden , og for en god langsigtet løsning på pleje i hjemmet, skal vide, ikke blot at gøre deres job, men også hvordan man kan vide når der er en nødsituation , og hvad gør man så . Desuden vil en god hjemmepleje selskab udføre tilsyn besøg jævnligt , så du og virksomheden kan være forvisset om, at pårørende gør et ordentlig stykke arbejde med pasning af din elskede . .

4
FJERDE stille dette : " Har du forsikring for erhvervsansvar , arbejdstagere erstatning , bil ansvar og medarbejder bonding "
naturligvis du altid håbe , at der ikke vil være nogen problemer , og at du derfor behøver ikke at bekymre sig om , hvorvidt virksomheden har korrekt forsikringsdækning . Men det ville være uansvarligt for dig at gøre forretninger med en virksomhed uden at spørge om deres forsikringsdækning. Enhver velrenommerede selskab vil have forsikringsdækning , der er nævnt ovenfor , og bør være i stand til at give dig et forsikringsbevis , hvis du beder om en . .
5
FEMTE stille dette : "Hvordan du bestemme , hvad min mor har brug for "
Et velrenommeret virksomhed , der virkelig bekymrer sig om matchende kunder med passende plejepersonale vil foretage en hjemme, i-facilitet eller på hospitalet interview og arbejde med dig og dine forældre om den bedste plan for pleje af passende pris .
6 .

SJETTE stille dette : " Hvad vil det koste
For at vurdere omkostningerne , du behøver at vide , hvad der forårsager et selskab at være højere prissat end en anden ? . For at forstå dette , skal du overveje svarene på de foregående spørgsmål .
Hvis virksomheden ikke anvender omsorgsperson , så de kan yde omsorg til lavere omkostninger , fordi de ikke tager ansvar for at opfylde de dyre krav for at blive en arbejdsgiver .
Ikke-arbejdsgiver virksomheder undertiden benævnt " registre "eller " forhyringskontorer " . De kan synes at være billigere, fordi de undertiden ( men ikke altid ) opkræve en lavere timepris sats .
Men der er omkostninger , at nogen er nødt til at bære , og hvis virksomheden ikke accepterer dette ansvar, kunden eller kundens familie må påtage sig dem . Disse omkostninger omfatter lønskat , arbejdsløshed skatter , arbejdstagere kompensation forsikring og limning . Desuden er det "register " selskab accepterer ikke ansvaret for tilsynet med pårørende , så kunden eller kundens familie vil have til at gøre det
Den nederste linie er denne: . nogen har at ansætte plejer , og at nogen har bære alle beskæftigelsesrelaterede udgifter og tid omkostninger . Giver ro i sindet det giver mening at betale en smule mere og har en juridisk , kontrolleres, overvåges , tjekket ud og garanteret behandleren med dine forældre .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.