modstand øvelse for svagelige ældre

Fordelene ved resistens motion eller styrketræning , af svagelige ældre omfatter øget energi , udholdenhed , fleksibilitet , balance og bedre humør . Aerob motion har ikke vist sig at være bedre end modstand aktiviteter for ældre ; styrketræning alene eller i en kombination tilgang kan anvendes . Sundhedsmæssige betænkeligheder og særlige behov er vigtige overvejelser , når man planlægger øvelse, der er passende og sjovt for seniorer

Fordele


Ifølge Dr. John Heath , i en artikel offentliggjort i " Journal of American bestyrelse Family Medicine "," Selv i 90- årige deltagere , styrketræning fører til øget muskelmasse , fordobling af styrken , og større selvstændighed i daglige aktiviteter . " Resistens motion forbedrer også knogletæthed .

Ifølge Centers for Disease Control ( CDC ) , at deltage i sådanne motion kan mindske fald i ældre ved at styrke quadriceps og forbedre balance . Motion er en underudnyttet , stoffri behandling for at opnå øget livskvalitet for ældre , især for dem med hypertension , diabetes , slidgigt og depression .

Barrierer


Ifølge CDC , de fleste ældre voksne glip af mulighed for at forbedre den generelle sundhed og ikke er engageret i styrketræning . Alle udbydere af sundhedsydelser har brug for at styrke og tilskynde til deltagelse i motionsaktiviteter , samt holdningen hos pårørende er vigtige for mange seniorer .

Social isolation-ikke at have en gruppe eller partner , med hvem til at udøve-gør det mindre sandsynligt, at ældre fortsat vil styrketræning . Også de fleste af svagelige ældre er kvinder , der er blevet rejst i en kultur og æra , hvor kvinder ikke motion . Seniorer skal informeres om fordele og bør fastsætte deres egne opnåelige motion mål .

Overvejelser


Selv svagelige ældre sjældent har sundhedsmæssige bekymringer, som kontraindikere modstand øvelse . Varighed af træningspas kan være så kort som seks minutter, og der planlægges to gange om dagen . Ifølge den CDC , er der fordele for udøvelsen af så lidt som 30 minutter om ugen .

Motion er kun tilrådeligt , ifølge Dr. Heath , hvis den mindste anstrengelse ud over de daglige gøremål true stabiliteten i svær eller nyere hjertelidelser . For det store flertal , forbedrer træningspuls sundhed . Seniorer bør undgå at blive udmattet , dog .

Dr. Heath anbefaler, at fornuftige forholdsregler skal træffes for at opfylde de fysiske behov svagelige ældre . Patienter med angina bør have nitroglycerin medicin på hånden , når de udøver . Personer med lungesygdom kan have behov for supplerende ilt . Insulin-diabetikere bør føre tilsyn med blodsukker både før og efter træning , og har en snack ved hånden i tilfælde blodsukker falder for meget . Skrøbelig ældre med gigt kan have gavn af hydroterapi , træning i vand . Seniorer skal standse enhver bevægelse, der producerer smerte .

Udstyr


Modstand øvelse kan gøres ved hjælp af regelmæssige lys håndvægte eller små dannet vægte . Der er en bred vifte af farverige vægte til rådighed i sport og stormagasiner . En tre-pund vægt med tå stropper kan løftes med en udvidet ben i en siddende stilling , for eksempel . Hofte fleksion kan gøres stående , holder fast i ryggen af en stol og løfte knæet med en to-pund ankel vægt . Elastikbånd af forskellige trækstyrker er også nyttige i styrketræning .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.