sind bygning spil til seniorer

Memory er et af de mest vanskelige problemer i forbindelse med aldring . Seniorer er mere modtagelige for degenerative sygdomme som Alzheimers og beslægtede demenssygdomme . En måde at sænke din risiko for at udvikle en af disse mind- stjæle sygdomme er at engagere sig i øje- bygning spil, der tvinger dig til at løse problemer på en sjov måde . Find udfordrende spil ( som dem , der er anført nedenfor ) , der holder hjernen aktiv .

Computer Games


Teknologi giver os mulighed for at bruge vores hjerne på flere måder end nogensinde før . Vi kan fremme de faglærte, redde vores resultater og referere tilbage til dem at følge vores fremskridt . Nedenfor er to computerspil , der er mind- bygning til seniorer

postulere Videnskab-Brain Fitness Program 2,0 : . Dette program ($ 395) har vist fremgang i hukommelsen hos dem, der brugte det på den foreskrevne måde .

MindFit : Dette spil indeholder en individualiseret system i sindet-bygning spil .
Ifølge en marts 2009-undersøgelsen på den internationale Alzheimer 's konference i Salzburg , Østrig , dette spil giver korttidshukommelsen forbedring på 18 procent blandt deltagerne på 50 år og derover. Prisen for dette spil varierer fra $ 129 til $ 149 .

Online Spil


Bare den handling for at surfe på Internettet er godt for seniorer ønsker at holde deres sind aktive . Ifølge en artikel i oktober 19, 2009 nummer af Science Daily , First -time Internet-brugere " finde en stigning i hjernen bygningen efter blot en uge . "
En god online ressource er Brain Games , som er et program udviklet af Forebyggelse Magazine ( se Referencer ) . Webstedet indeholder links til en række mind- bygning spil for seniorer .

bestyrelse og kortspil


Board og kortspil , der bruger strategi er også et godt værktøj til at hjælpe med at opbygge sindet . Ikke alene har de spil kræver, at du bruger din hjerne til at udvikle strategi , men de giver dig også mulighed for at socialisere , som også er godt for dit sind . Snup en ven , leder til en park eller café og spille brætspil som skak , dam og tilslut fire. Kortspil , der også opbygger din hjerne magt omfatter gin , bro og Rummy .

Puslespil


laver nogen form for puslespil tvinger dig til at tænke analytisk . Populære gåder inkluderer ord søgninger , krydsord , puslespil og sudoku .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.