trapezius muskel stamme symptomer

Den trapezius musklen er en stor rygmuskel , der spænder over i en trekantet form mellem en skulder , nakke og midten af ryggen . Der er to trapezius musklerne , en for hver skulder . Deres vigtigste funktion er at støtte skuldre og arme , og bidrage til at hæve armene over skuldrene <. h2 > Ømhed
En følelse af ømhed kan forekomme efter lange perioder med aktivitet såsom kørsel med hænderne på 10:00 og 2 urskiven på rattet . Det kan også opstå, hvis stol armlæn er for lav , eller på grund af langvarig bøjning .

Neck Pain


Når musklen er gentagne gange anstrengt , kan det føre til en tilstand kaldet trapezius myalgi , en tilstand, der forårsager kroniske nakkesmerter .

Tæthed


Gentagne stress til musklerne kan også føre til en tæthed i den øvre ryg , som også er beskrevet som havende knuder i ryggen eller skuldre .

nakkestivhed


Siddende eller kørsel i længere perioder kan forårsage stamme og trykken i nakken , som også vil medføre stivhed i nakken .

Behandling

trapezius muskel stamme kan behandles i hjemmet ved hjælp af varmepude eller is sammen med specialiserede strækninger og massage . Efter en vellykket behandling , styrke øvelser kan gøres for at mindske risikoen for tilbagefald.


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.