hvordan man behandler børns hoste

Hoste er ikke nødvendigvis en dårlig ting . Faktisk kan det ofte hjælpe os klare vores lunger og bekæmpe infektioner . Vide , hvilke typer af hoste der er , når de er alvorligt og hvad man skal undgå , når behandling dit barn kan være ekstremt nyttigt-og måske endda spare dig for en læge besøg :

1 .
Holde sig væk fra over -the-counter medicin . De fleste virksomheder har advaret om, at børn under 6 kan lide bivirkninger fra OTC hoste medicin , og de bør også anvendes med forsigtighed til børn op til 12 år gamle.
2 .

Lyt til hoste til at bestemme , hvilken type det er . Find en liste over forskellige børns hoste , og hvad de betyder på kidshealth. org . Log på og skriv " dit barns Hoste " i søgefeltet .
3 .
Hold styr på hvor lang tid dit barn har været hoste . Hvis det kun har været et par dage , bør der være noget at bekymre sig om . Kontakt din læge, hvis hosten fortsætter i mere end en uge , hvis hoste er forårsager dit barn til at miste søvn eller hvis det er at forhindre ham i at få den rette mængde af daglige væsker .
4 .
Giv tid-testet hjem retsmidler såsom kylling suppe , honning ( en halv teskefuld for børn i alderen 2 til 5 , en hel teskefuld for børn i alderen 6 til 11 , og to teskefulde for børn på 12 og ældre ) eller sukker-fri hårdt slik , eller lære dem at gurgle med saltvand .

5 .
Sørg deres hænder vaskes ofte , og holde dem fra at blive ud i koldt vejr for lang eller for ofte .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.