hvordan man overrisle ører

Vanding , ved medicinsk definition , er processen med at fjerne affald fra et organ, kanalen ved at skylle legemshulhed med vand . I tilfælde af ørerne , er vand sikkert sprøjtes ind i øregangen for at skylle ud tørret ørevoks og støv og affald fanget af voks :

1 .
Aftør ørerne . Dette vil fjerne den stadig klistret voks , at rederierne i begyndelsen af øregangen . Til komfort , dæmpe vatpind med varmt vand på forhånd .
2 .

Forbered patienten. Wrap en vandtæt sjal over begge skuldre for at beskytte patientens tøj . Har patienten skubbe hendes hår tilbage væk fra øret , du arbejder på . Også bede patienten om at holde en beholder eller håndklæde under øret for at fange vandet og voks , som det er skyllet ud .
3 .
Kør vand i en vask , indtil den når legemstemperaturen . Måle temperaturen med et termometer . Anvendes en anden beholder til at opfange kroppens temperatur vand . Du skal bruge en kop eller mere vand .
4 .
forsynes med et blødt , gummi kateter til slutningen af en sprøjte . Du ønsker ikke at bruge en sprøjte med en nål , i tilfælde af ulykker . Anbring enden af den lille kateter i vandet og fyld sprøjten med vand .

5 .
Formålet enden af kateteret på bagsiden af øregangen og sprøjte vand ind i øregangen . Squirt hurtigt at få vand og affald skubbet igennem og skylles bakke ud af øret . Mørkebrune klumper af ørevoks og snavs vil begynde at haste ud af øregangen .
6 .
Fjern eventuelle store stykker af voks , der bliver indgivet i øregangen med en pincet . Hvis du vil fortsætte indsprøjtning af vand , kun fjerne voks stykker ved åbningen af øret , at du ikke kan skylle ud af vejen .
7 .

Shine en lommelygte eller medicinsk øre lys for at tjekke øregangen for resterende bidder af voks . Fortsæt indsprøjtning af vand , indtil kanalerne er fri for snavs . Når du er færdig , har patienten holde hovedet over vasken for et øjeblik at dræne vandet ud , før du arbejder på det andet øre .

gode råd og advarsler


 • Processen bør ikke være smertefulde, kun lidt ubehageligt fra brølende af det vand, der sprøjtede ind i øret .

 • Kommentarer

  Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.