muligheder for kvinder med uregelmæssig menstruation

En uregelmæssig periode kan være frustrerende og befriende , afhængigt af dit synspunkt . Dog er uregelmæssig menstruation undertiden forårsaget af forskellige sundhedsmæssige betænkeligheder , herunder polycystisk ovariesyndrom ( PCOS ) eller cyster på æggestokkene . Andre gange , er det baseret på en kvindes genetiske makeup . Hvis du er en af de mange kvinder, der har uregelmæssig menstruation , er der forskellige muligheder for at hjælpe med at få din menstruation cyklus på en konsekvent spor

Prævention


præventionsmetoder nu i en lang række muligheder i stedet for den daglige pille . Kvinder kan vælge mellem piller pletter placeret på et mindre synligt sted på din krop til at månedlige vaginal indrykninger eller et hormon skud , der varer op til tre måneder. Det er vigtigt for en kvinde at forstå alle de potentielle bivirkninger og farer ved hendes valgte metode og også lægge vægt på hendes krop de første par måneders brug . De forskellige former for prævention bruger forskellige blandinger af hormoner og blandingen vil have forskellige bivirkninger , afhængig af den enkelte . Potentielle bivirkninger omfatter hovedpine , gennembrud blødning eller nedsat libido .

naturlige urter


Hvis du ikke ønsker at bruge hormonal prævention metoder eller ikke var i stand til at finde en metode , som ikke giver dig ondt eller ubehagelige bivirkninger , så prøv urter . Urter er en naturlig løsning , der kan hjælpe din cyklus . En række af urter såsom Jatamansi , persille , blå Cohosh , ingefær og kalot tendens til at have en positiv effekt på at fastholde en regelmæssig menstruationscyklus uden bivirkninger fra hormonal prævention muligheder . Hver krydderurt er truffet på et reguleret point for hver måned i en bestemt dosis beløb , afhængig af sværhedsgraden af dine symptomer . Det er en god idé at besøge en butik , der specialiserer sig i urter og naturlige produkter til at diskutere anvendelser af disse urter , før selv-ordination en rutine .

Gør ingenting


Hvis du har været undersøgt af lægen , og de fandt intet unormal eller generende vedrørende din reproduktive system , har du mulighed for at bare vent det ud at se, om din krop i sidste ende regulerer sig selv . Hvis du ikke forsøger at blive gravid , det er den mulighed med nul bivirkninger . Men der er ting du kan gøre for at forsøge at hjælpe din krop med, som at skære ned på koffein eller finde en stikkontakt til en tilbagevendende følelsesmæssig stress , kan du blive ramt af .

Men hvis din menstruation fortsætter med at være unormal godt ind i din 20'erne , endnu et besøg til din læge for at teste for en hormonel ubalance eller den mulige udvikling af cyster på æggestokkene bør overvejes .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.