urtekosttilskud for hedeture

Hvis du kæmper med hedeture , kan du være på udkig efter plantelægemidler lettelse for disse besværlige menopausale symptomer. Traditionelle urter såsom sort Cohosh kan hjælpe , men det er også vigtigt at være opmærksom på nuværende forskning , der beskæftiger sig med effekten af hedeture og naturlægemidler behandlinger

Urter til Hot Blinker


Når en urt brugt af indianerne til børnearbejde og depression , mange kvinder ser til sort Cohosh fritagelse for hedeture . National Center for komplementær og alternativ medicin , siger sort Cohosh også anvendes til behandling af nattesved , vaginal tørhed og andre menopausale symptomer . Brug stængler eller rødder af sort Cohosh at gøre en stærk te , eller tage urten i kapsler , piller eller flydende ekstrakter . Nogle multivitaminer for ældre kvinder indeholder sort Cohosh så godt.

Den kinesiske urter dong quai og ginseng er ofte også markedsføres til at yde nødhjælp fra hedeture og andre menopausale symptomer . Fortalere for dong quai sige, at det giver balance for de kvindelige hormonale system . Dong quai kommer i forskellige former, herunder kapsler . Herb marketingfolk hævder også , at ginseng kan hjælpe med menopausale symptomer , selv om NCCAM ikke anerkender ingefær som en behandling for symptomer på overgangsalderen . Ginseng er tørret og lavet til kapsler , tabletter , ekstrakter , cremer og te .

The New York Times rapporterer, at den indiske urt rødkløver også er undertiden anvendes til behandling af menopausale symptomer , herunder hedeture . Fortalere for rødkløver sige, at dens høje indhold af isoflavoner kan have en østrogenlignende effekt på kroppen .

Producenter og fortalere for kæmpenatlysolie hævder, at det er nyttigt for symptomer på overgangsalderen , herunder hedeture og problemer med at sove . EPO indeholder gamma linolensyre , som kan påvirke prostaglandin produktionen . Anbefalet dosis er 2-8 kapsler om dagen .

Aktuel forskning


En langsigtet undersøgelse af urter og hedeture fandt, at kun sorte Cohosh bidraget til at reducere hedeture over en placebo . I undersøgelsen fremhævede 10 kliniske forsøg og afprøvet fem urter og en urteblanding . Derimod har en anden undersøgelse finansieret af NCCAM sagde , at sorte Cohosh undladt at lindre symptomer i overgangsalderen , når de anvendes alene eller som en kombination . NCAAM gør dog indrømme, at de fleste studier beskæftiger sig med sort Cohosh ikke varer længere end seks måneder, kan så mange langsigtede virkninger og fordele ikke fuldt ud kendt.


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.