muligheder for gravide teenagere

En af de mest skræmmende ting, en teenage pige kan gå igennem , er en graviditet . Teenage-piger som regel ikke har planer om at blive gravid , og er ikke forberedt på at håndtere de følelsesmæssige og fysiske konsekvenser , der går med det . Hvis du er en gravid teenager , kan du føle bange , deprimeret og bekymret om din fremtid . ved dog , at du har muligheder , der kan hjælpe dig gennem denne prøve tidspunkt i dit liv

Kommunikation


Medmindre dine forældre er alvorligt misbrug , skal du fortælle dem straks . Mest sandsynligt , uanset hvad du frygter, at de vil sige er mange gange værre i dit hoved , end hvad de rent faktisk gør siger . Mens dine forældre kan blive skuffede , og selv råbe lidt , i sidste ende de elsker dig og støtte dig . De har allerede været igennem mindst ¨¦n graviditet i deres liv ( når din mor havde dig) og kan være en værdifuld kilde til hjælp for dig . Du bør også tale med den unge mand, som hjalp dig i at blive gravid . Han er far , og han kunne have en id¨¦ om, hvad han ønsker at gøre , da vil hans familie . Åben kommunikation er nøglen til at komme gennem denne . Husk dog, at dette ikke er noget, som nogen andre kan tage sig af . Dette er i sidste ende din krop og dig ( med hjælp fra faderen ) bliver nødt til at forstå, hvad der skal gøres .

holde barnets


Der er flere beslutninger, du kan gøre , når du bliver gravid . Mange teenagere har fået børn , rejste dem og har haft succes liv og karriere . Hvis du beslutter at beholde barnet , ved, at dit liv ikke er " over ", men det vil have en drastisk ændring . Et godt miljø for dig at rejse et barn i, er en , hvor du kan få hjælp og støtte . Dette barn vil ændre alles liv , men hvis du har den støtte -systemet på plads, kan du stadig er færdig med high school og gå på college med et barn .

Vedtagelse


En anden mulighed , du har , er at sætte barnet op til vedtagelse . Hvis du ved, at der er absolut ingen måde du kan opdrage et barn , og du ikke ønsker at have en abort , der giver barnet med henblik på vedtagelse er vejen at gå . Der er tusindvis af par , der ikke kan få deres egne børn og venter på en baby til at vedtage . Vedtagelse giver dit barn en chance for en god fremtid , især hvis du ved, du er uforberedt på dette tidspunkt i dit liv for børn . Adoption er acceptabel , og en moden beslutning om at gøre .

Abort


Endelig kan du vælge at få en abort , hvis du ikke ønsker barnet eller graviditet . Selv om der kan være et stigma med dette valg , så husk at dette er en perfekt farbar vej , og du er den, der vil være at gå gennem proceduren. Hvis du beslutter at få en abort , er der flere ting, du behøver at vide . Nogle stater tillader ikke mindreårige at få en abort uden forældrenes samtykke , så du måske nødt til at have dine forældre involveret . Også bør en abort ske så hurtigt som muligt for at mindske chancerne for eventuelle skader på kroppen . Endelig vil der højst sandsynligt blive en 24- timers ventetid efter en rådgiver taler til dig om andre muligheder , du har .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.