hvad man kan forvente fra en vasektomi

Ifølge Vasectomy. com , gennemgå mere end en halv million amerikanske mænd vasectomies som en permanent præventionsform hvert år . Vasectomies tilbyde næsten 100 procent effektiv svangerskabsforebyggelse og involvere en forholdsvis enkel operation , som ofte udføres i lægens kontor

Procedure


Vasectomies inddrage skæring og forsegling af sædlederen , de to små rør , der bærer sædceller at blande med din sæd .

Forberedelse til Kirurgi


Et til to uger før operationen , ophøre med at tage aspirin , heparin , warfarin eller andre blodfortyndende medicin . På dagen for din operation , grundigt bad og barbere det kirurgiske område .

Surgery Information


Det tager normalt mellem 20 og 30 minutter, og er udført i lægens kontor eller i en operation center . Din læge kan ordinere en mild beroligende at hjælpe dig slappe af og du vil modtage lokal anæstesi til følelsesløs kirurgiske område .

Hvad kan man forvente


Du vil være vågen under proceduren , men din læge vil bruge lokalbedøvelse til følelsesløs den kirurgiske område, så du vil ikke opleve nogen smerte eller ubehag . Ifølge Vasectomy. com , kan du opleve en lille trække fornemmelse som højre og venstre sædlederen løftes skal ætses eller klippes .

efter operation

Din læge kan tillade punktering åbninger til at helbrede naturligt eller han kan lukke dem med opløsning sting , som forsvinder inden for tre til 10 dage . Efter den procedure, forventer at føle en vis ubehag , blå mærker og hævelse . Brug en atletisk supporter i flere dage efter operationen for at bidrage til at støtte din pung og bruge køleelementer i en til tre dage efter din operation for at bidrage til at mindske smerter og hævelse .

Recovery

Rest i 24 timer efter operationen og undgå seksuel aktivitet for en uge. Ifølge Vasectomy. com , er mange procedurer planlagt til enten torsdag eller fredag til tillader mænd at vende tilbage til arbejdet mandag efter at have brugt weekenden til nyttiggørelse .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.