måder at gå ind i arbejdsstyrken derhjemme

Mere end 20 procent af gravide kvinder bliver fremkaldt på eller omkring deres 40 uger af graviditeten --- ofte for nemheds skyld snarere end medicinsk nødvendighed --- henhold til certificerede sygeplejerske jordemoder Peg Plumbo . Fordi hospital induktioner kan være ekstremt intens og endda farligt , mange mødre forsøger at få deres arbejde i gang derhjemme . Effektivitet afhænger af hvor tæt du er på dit forfaldsdagen og hvor parat din krop er at gå ind i arbejdsstyrken

Sex


Ifølge Mayo Clinic , der har sex eller er intim med din partner er en sikker , naturlig måde at forsøge at inducere arbejdskraft , selvom det har ikke er blevet bakket op af videnskabelige beviser . De prostaglandiner frigivet i din partners sæd kan bidrage til at stimulere de hormoner din krop har brug for at gå i arbejde . Det kan også forårsage livmoderhalskræft blødgørende og udspænding , når den anvendes direkte på livmoderhalsen .

Nippel Stimulation


Din krop reagerer på brystvorten stimulation --- rullende brystvorten mellem tommel-og pegefinger --- på samme måde det gør at have sex . Det frigiver oxytocin hormon , der skubber kroppen i arbejde. Hvis din krop er klar, kan det medføre, at du går ind i arbejdsstyrken med en lang og intens sammentrækninger . Fordi veerne er så intense , kan denne metode medføre, at fosteret og langsommere puls , så det kan ikke anbefales uden lægeligt tilsyn .

krydret mad


Nogle mennesker sværger ved effektiviteten af at spise en krydret måltid for at få i arbejde. Der er ingen medicinsk grund til det at arbejde , men alt for krydret mad kan forstyrre fordøjelsessystemet , derfor forårsagede intestinal veer . Tarmens sammentrækninger kunne så få livmoderen til at optage , sende en kvinde i arbejde. Problemet med denne metode er , at hvis arbejdskraft ikke begynder , kan du fortryde den krydrede måltid senere , da kvalme og opkastning ofte er forbundet med arbejdets overgangsfase .

Castor Oil


Ricinusolie kombinerer afbrydelse af tarmene med prostaglandin hormon , og kan være yderst effektiv til at få en kvinde i arbejde. Det er indtages oralt , som regel med orange juice eller andre stærkt aromatiseret drikke, da det har en ubehagelig smag . Hvis det kommer til at arbejde , vil den gøre det inden for tre timer. Ricinusolie taget før din krop er klar , vil resultere i diarré og sammentrækninger , der ikke fremskridt i sand arbejdskraft . Det kan også forårsage alvorlig dehydrering , som er skadeligt for mor og barn .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.