omsorgsgivende tips til demente patienter

Rolle pårørende til patienter med demens kan være udfordrende og overvældende . Vær tålmodig-der beskæftiger sig med en person , der lider af demens kan være svært, især når patienten er bliver aggressive og bekriger hinanden. Vær forberedt på at opleve humørsvingninger, irrationel adfærd og glemsomhed . Den måde , hvorpå du kommunikerer med en demens patienten vil have en indvirkning på kvaliteten af dit forhold

Sikkerhed


Demens . plejepersonale bør overveje sikkerheden som No1 prioritet . Mennesker, der lider af demens er sårbare og udsat for skade , og bør aldrig være alene eller uovervåget , afhængig af deres tilstand . Foretage ændringer i hjemmet for at mindske risikoen for en ulykke sker . Hold alle medicin låst væk .

Venlighed


Altid være god til demens patienten . Respekt hans værdighed , og aldrig tage fordel af hans sårbarhed eller tillade andre at gøre det . Være professionelle i dit udseende , og den måde , hvorpå du opfører dig . Slid scrubs eller konservative tøj . Hjælpere , der dukker op klædt i upassende tøj fornærme patienter, der er konservativ og gammeldags .

Hvis demens patienten er terminal , vil det være vanskeligt for dem og dig som plejer . Vær stærk , være sympatisk , og prøve at være positivt, så du er bedre i stand til at trøste patienten

mental stimulation


Find ud af , hvad patienten har . bøger , film , kortspil , mennesker , tv-shows , blade og /eller musik . Lav en liste over alt , at patienten elsker , og forsøge at indarbejde mindst én af dem hver dag ind i hendes liv , så hun er mentalt stimuleret på en positiv måde . Gå ud for et drev , og få noget frisk luft i parken .

Koordiner


Hver demens patient er unik . Tilrettelægges og koordinerer med de mennesker, der har en opløftende virkning på patienten , fremme en positiv familiemedlemmer og venner at besøge, selv om patienten er ude af stand til at genkende dem .

Bevar roen

Selv om en person , der er diagnosticeret med demens kan være svært til tider , ikke tillader dig selv at blive så frustreret over, at det forstyrrer din evne til at forvalte ordentlig pleje . Altid forblive i kontrol , have tillid til dig selv at du kan håndtere enhver situation , der kommer din vej , og aldrig reagere på en dårlig måde . Tag ikke noget personligt .

Hold Rutinemæssig

Fastholder en daglig rutine , hvis du er i stand til. Når man arbejder som en omsorgsperson , kan du opleve følgende problemer med demente : uvilje mod at bade eller få klædt , paranoia , appetitløshed , søvnløshed , gentagne tale , agitation , inkontinens og vandre . Hvis demens patienten ikke skal køre , så spørg lægen at informere patienten, at han ikke længere bør være drivende for hans sikkerhed og andres sikkerhed . Hvis lægen mener, at patienten kan udføre bestemte øvelser , end du bør indeholde nogle af disse øvelser i sin daglige rutine .

Rapporter misbrug

Hvis du oplever en person misbruger demens patienten straks meddele dette til den lokale lovgivning håndhævelse .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.