Forholdet mellem syre refluks & hjertesygdom

Acid reflux og hjertesygdomme har en krumme forhold . Symptomer på en blodprop i hjertet er ofte maskeret af eller forvekslet med sure opstød , mens syre refluks undertiden er forårsaget af medikamenter tages for hjertesygdom

Lignende . Symptomer


Symptomer på en blodprop i hjertet er ofte svarer til syre refluks , især hos kvinder . Hvis du har sure opstød og opleve en pludselig , kraftig brændende eller smerter i brystet , ikke antage, at smerten er sure opstød . Vurderes af en læge for at udelukke hjerteanfald eller hjertesygdom .

Symptomer på Acid Refluks


Symptomerne på sure opstød omfatter løbende halsbrand , smerter i spiserøret eller i nærheden af brystbenet , og smerte, der udstråler til halsen eller hals .

Symptomer på en Heart Attack


Symptomerne på et hjerteanfald omfatter ubehag i brystet , trykken eller smerte , åndenød , smerter eller ubehag i arme skulder , nakke eller ryg , kvalme , svimmelhed , svedtendens og svimmelhed

Forholdet mellem medicin til hjerte . Sygdom og Acid Refluks


For yderligere at komplicere sagerne , medicin ordineret til hjerte-kar- sygdomme kan ofte resultere i sure opstød . Hvis du tager medicin for disse forhold og begynder at opleve sure opstød , så tal med din læge om , hvordan du behandler dine sure opstød .

medicin, der kan forårsage Acid Refluks

calciumkanalblokkere, som tages mod for højt blodtryk , kan forårsage sure opstød . Disse medikamenter omfatter Norvasc , Cleviprex og Cardizem .

Betablokkere taget for hjertesygdom er også blevet knyttet til sure opstød . Disse medikamenter omfatter Bystolic , Coreg og Levatol .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.