Hvor sikre er Tylenol spædbarn dråber med acetaminophen ?

Tylenol har været brugt i årevis til at lindre smerter og feber hos spædbørn og børn . Fordi der var en tilbagekaldelse på nogle Tylenol produkter i slutningen af 202C og af andre årsager , nogle mennesker spekulerer på, om Tylenol Infant Drops med Acetaminophen er sikkert

Spædbørn ' Tylenol med Acetaminophen


Spædbørn ' Tylenol Drops kan bruges til hurtig og effektiv lindring af smerter og feber symptomer hos et spædbarn , efter de Tylenol hjemmeside .

Tylenol Recall


I slutningen 202C skaberne af Tylenol frivilligt mindede flere af deres produkt brands som en forebyggende foranstaltning , herunder mange spædbarn Tylenol dråber , der blev fremstillet mellem april og juni i 2008, fordi en ubrugt del af en inaktiv bestanddel ikke levede op til alle kvalitetskrav , ifølge www. tylenol. com .

Børnelæge henstilling


Mange børnelæger anbefaler Tylenol Infant Drops til spædbørn for feber eller smerter , og ifølge www. tylenol. com har gjort det for mere end 50 år . Den medicin betragtes som sikkert for spædbørn , så længe det er taget som anvist .

leverskader


Der er et par sikkerhedsmæssige betænkeligheder ved at bruge Tylenol Infant Drops med Acetaminophen . Taget mere end fem gange i en 24-timers periode eller taget med andre acetaminophen produkter , Tylenol Infant Drops kan bidrage til leverskader .

Lægemiddelinteraktioner

Den Tylenol hjemmeside advarer dig at spørge din børnelæge eller apoteket, før de giver Tylenol Spædbarn Drops til dit spædbarn , hvis hun er på blodfortyndende medicin warfarin .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.