Hvordan hCG stiger ?

HCG


Human chorion gonadtropin , ofte benævnt HCG er et hormon , der produceres , at indberetninger kroppen, forestillingen om en graviditet er opstået . HCG er lavet af celler , der danner moderkagen . Moderkagen vil blive at give næring til det befrugtede æg efter det tillægger livmodervæggen .

den stigende HCG


Ifølge den amerikanske Graviditet Association , kan HCG niveauer kan detekteres via en blodprøve ca 11 dage efter undfangelsen . HCG test af blod kaldes kvantitativt . Denne test vil give den faktiske blod koncentration af HCG . HCG niveauer kan påvises i urinen ca 12-14 dage fra tidspunktet for undfangelsen .

Når HCG er testet i urinen , kaldes det kvalitativt og urinprøver kun giver et positivt eller negativt resultat af HCG være til stede . HCG niveauer bør fordobles hvert 48 timer . HCG niveauer vil nå deres højeste niveau i de første 8 til 11 uger af graviditeten . HCG niveauer begynder at flade ud og vil ikke længere holde klatring i samme tempo resten af graviditeten .

Overvejelser


HCG værdier er nyttige til at angive , om en graviditet er forløbet nok til at blive synlige ved ultralyd i livmoderen . En transvaginal ultralyd kan registrere og vise en graviditet , når HCG niveauet når 2. 000 . Hvis HCG niveauer er over 2. 000 , og ingen foster er synligt , er det en indikation af, at graviditeten er placeret uden for livmoderen og vil ikke være levedygtige .

progression af HCG stiger hver 48 timer . Satsen bør dobbelte . Den nedre grænse for en stigning på 66 procent inden for to dage. Hvis HCG niveauer ikke er steget med de 66 procent stigning på to dage graviditeten ikke har en favorable udsigter. Hvis HCG niveauer falder , altid er det en indikation af en ikke-levedygtige graviditet .

Et højere end normalt af HCG kan indikere , at der var en fejlberegning af datoen for undfangelsen , en kindtand graviditet eller en flerfoldsgraviditet. HCG , der registreres på et højere end normalt niveau hos kvinder , der ikke er gravid kan være en indikation af en choriocarcinoma af livmoderen eller ovariecancer. HCG , der registreres på et højere end normalt niveau hos mænd kan være en indikation af testikelkræft .

Visse typer medicin kan nedsætte HCG niveauer såsom vanddrivende og Promethazin . Medicin, der kan øge HCG niveauer er promethazin , phenothiazinringstruktur , antiparkinson medicin og anti-convulsants .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.