er overgangsalderen som at have PMS ?

Overgangsalderen og præmenstruelt syndrom ( PMS ) er beslægtede tilstande , men de er ikke det samme . Overgangsalderen og PMS aksjer symptomer , men er forårsaget af forskellige faktorer og behandles på forskellige måder

Definitioner


Ifølge MayoClinic. com , kan menopausen betragtes det modsatte af PMS . Overgangsalderen opstår, når menstruationen slutter og frugtbarhed ophører med kvinder , omkring et år efter den sidste menstruationscyklus. Præmenstruelt syndrom , på den anden side , forekommer i ugen forud for menstruationscyklus .

Symptomer


Overgangsalderen og PMS aksjer symptomer såsom hovedpine , humørsvingninger og søvnbesvær . Overgangsalderen er kendetegnet ved hedeture , vægtøgning og vaginal tørhed .

Diagnose


Overgangsalderen er en naturlig begivenhed , men kan indebære blodprøver for at afgøre, om hormon niveauer er sunde og at udelukke andre årsager til overgangsalderen symptomer , såsom hypothyroidism . Symptomer på PMS er normalt diagnosticeres ved hjælp observation af symptomer alene .

Behandling


Overgangsalderen kan behandles med hormonbehandling , men livsstil ændringer , såsom at spise en sund kost og udøver rutinemæssigt ofte vise sig at være effektive til både PMS og overgangsalder . Begge forhold kan også behandles med recept antidepressiva , afhængigt af omstændighederne .

Misforståelser

Symptomer ledsager overgangsalderen er uundgåelig , som mange kvinder . Men heldigvis , nogle kvinder oplever ingen generende symptomer .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.