gennemprøvede teknikker til at blive gravid

Der er mange forslag derude om gennemprøvede teknikker til at blive gravid , hvoraf nogle omfatter at spise sundt , træne , sætte en pude under kvindens hofter under og efter sex og undgå alkohol og andre rusmidler , hvilket kan mindske din fertilitet både nu og i fremtid. Mens disse er alle gode idéer , er der tre afprøvede teknikker til at blive gravid , som du kan sætte på plads lige nu i høj grad at øge dine odds for at blive gravid .

Afskaf Prævention


Det kan synes indlysende , men husk på, at visse prævention medicin kan forblive i dit system for alt fra 30 dage ( for de fleste p- piller ) til et helt år ( for Depo Provera skud ) , i nogle tilfælde.

Så hvis du har en opfattelse tidsramme i tankerne , så spørg din læge , når du skal droppe prævention for at gøre denne drøm til virkelighed .

Track din menstruationscyklus


Igen , før du selv begynder at forsøge at blive gravide , tilbringe en måned eller to sporer din menstruationscyklus at få en god fornemmelse for, hvornår du har ægløsning , og når din menstruation normalt dukker op . Du opdager måske, at du har ægløsning på 14. dag i hver måned , hvilket er gennemsnittet , eller tættere på den 20. dag i måneden . Alle er forskellige , hvad der er vigtigt er at vide, hvad der er normalt for dig, så du kan tid din samleje .

For at spore din menstruationscyklus , alt hvad du behøver, er et termometer , en kuglepen og et stykke papir , som alle skal holdes inden for rækkevidde af din soverum . Nummer papiret fra 1 til 31 for at angive dage i måneden . Regnet fra den dag, du starter din næste menstruation , begynder at tage og optage dine temperatur første ting om morgenen . Det er vigtigt at gøre dette , så snart du vågner op , helst før du gør noget andet ( ja , der omfatter rullende ud af sengen for at bruge dametoilettet ) . Bemærk , at hvis din menstruation starter , når du er oppe og flytte rundt for dagen , så du ikke til at spore din temperatur , skal du lade den første dag i din kalender tomme og start med dag 2 .

Når du ser en mærkbar stigning i din temperatur , oprette en note, der er mest sandsynligt den dag, du ægløsning denne måned .

Hvis du foretrækker det, kan du også købe ægløsning kits fra din lokale købmand til at hjælpe dig med at finde din ægløsning dage .

øge din seksuelle aktivitet omkring ægløsning


Hvis du opdager, at du normalt ægløsning på eller nær dag 14 i din menstruationscyklus , start rampe din seksuelle aktivitet på dag 12 i din cyklus . Har sex mindst hver anden dag , indtil du er sikker på at du har bestået din ægløsning vindue ( du vide, hvis du sporer din temperatur og se kontrollampe spike ) . Hvis du ikke er " planlagt " at have sex på den dag , du tror, du har ægløsning gå videre og gøre det alligevel , da du har en forholdsvis kort tidsramme efter ægløsningen ( typisk 24 til 48 timer ) , indtil ægget opløses og du har mistet din chance for at blive gravid i denne måned .

Med det er sagt , regelmæssig seksuel aktivitet mindst hver anden dag i midten af din normale menstruationscyklus vil i høj grad øge dine chancer for at blive gravid .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.