gigt hos børn

Gigt er en smertefuld tilstand , der vises pludseligt uden varsel og kan påvirke børn i deres fødder , håndled eller andre led af deres krop . Gigt er anført i et stigende antal blandt børn

Om


Gout er betændelse i en fælles . Selv om der normalt betragtes som en tilstand, der påvirker voksne , der er børn , der lider af gigt .

Genetics


Genetik er en væsentlig medvirkende faktor til børn med gigt , som børn med en familie historie af nyrefunktion problemer er mere sandsynligt, at har problemer med gigt .

Årsager


Gigt er forårsaget af en unormal ophobning af urinsyre , som så danner urat krystaller i en fælles eller væv . Hos børn kan det skyldes dårlig kost, der indeholder store mængder af sukker , manglende motion og hydrering vaner .

Symptomer


Symptomerne på gigt pludselig dukke op og omfatter rødme eller smerter i leddene . Normalt er det tydeligt i storetåen , fod , knæ eller håndled .

Behandlinger

Over -the-counter smertestillende som ibuprofen og naproxen er effektive til at lindre smerter fra gigt hos børn , så længe doser givet er egnede for børn . En kost , der minimerer fruktose har også vist sig at lindre symptomerne på gigt hos børn .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.