hvad er forskellen mellem alkohol afhængighed og alkoholmisbrug ?

Når nogen har et alkoholproblem , er der to typer af mental sundhed diagnoser , at den pågældende kan modtage : alkoholmisbrug og alkoholafhængighed. Både alkohol misbrug og afhængighed kan føre til langsigtede konsekvenser

Både


Drikkevand griber ind i arbejdet eller skole , familie og socialt med nogen , der er diagnosticeret med alkoholmisbrug og alkoholafhængighed. Med både diagnoser , kan den person finde sig i juridiske problemer fordi de havde drukket og sætter sig selv i farlige situationer som spirituskørsel .

alkoholmisbrug


Nogen , der er misbruger alkohol drikker for meget alt for tit .

Alkohol Afhængighed


En person , der er afhængig af alkohol føles som om, hun kan ikke stoppe drikke . Hun er fysisk afhængige af alkohol. Hvis hun holdt op at drikke , ville hun opleve fysiske abstinenser , såsom opkastning og tremor .

øget tolerance


Med alkohol afhængighed , en person har til at drikke mere og mere at føle påvirker af alkohol . Med alkoholmisbrug , kan den person, drikke de samme seks glas vin hver dag .

drikke Everyday

Mange gange alkoholmisbrug kan føre til alkohol afhængighed . Nogen misbruger alkohol ikke behøver at drikke hver dag, men en person, der er afhængig gør , og sandsynligvis drinks hele dagen .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.