hvem der kan modtage hospice pleje ?

Hospice pleje giver mange fordele for patienterne og deres familier , på trods af visse af de negative opfattelser mennesker har en sådan behandling. En læge eller sundhedsplejerske vil normalt kigge efter nogle centrale indikatorer og betingelser , før du foretager en endelig afgørelse af, hvem der kan modtage hospice pleje

Historie


Den første dokumenterede institution til at forvalte hospice tjenesteydelser til patienter var St. Christopher 's House of forstæder London , tilbage i 1967 . Denne institution blev grundlagt af Dr. Dame Cicely Saunders med intentioner om at give komfort og pleje af de døende .

Identifikation


For en patient til kvalitet for hospice pleje , skal han have en terminal tilstand med en prognose for 6 måneder eller mindre at leve . Nogle fælles betingelser omfatter, men er ikke begrænset til :
Kræft
Avanceret koronar obstruktiv lungesygdom ( KOL )
Hjerteinsufficiens
svær Alzheimers sygdom
Leversygdom
aids
Amyotrofisk lateral sklerose ( Lou Gehrig 's Disease )

funktioner


I de fleste tilfælde , er følgende patienten ydelser fra hospice selskaber :

specialiserede sygeplejersker, som administrerer medicin og orden medicinsk specifikke udstyr til hospice-relaterede betingelse

Home sundhed hjælpere og sygeplejersken assistenter, som kan bade og klæde patienterne

feltpræster yde åndelig omsorg

Frivillige , der kan udføre lys husholdning opgaver

Fordele


Hospice pleje nedsætter en omsorgsperson 's byrde og stress i forbindelse med omsorgen for en uhelbredeligt syg elskede. Desuden er mange af udgifterne i at yde pleje og omsorg refunderes af forsikringsselskaber. Endelig kan disse tjenester gives , når en patient kalder hjem .

Misforståelser

Mange mennesker , der er uvidende om fordelene ved hospice kan være tilbøjelige til at have et negativt indtryk . For eksempel kan nogle ( herunder læger ) se modtagelse af hospice som " at give op . " Derfor er mange patienter placeres på hospice programmer kun få dage før de dør , på trods af de data, der viser disse tjenester kan rent faktisk forlænger livet .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.