hvilken type lægerne behandler migræne ?

Migræne Research Foundation rapporter , at over 10 procent af verdens befolkning oplever migræne . Behandling kan administreres af et udvalg af traditionelle læger såvel som dem , der praktiserer uden for rammerne af videnskabelige medicin

Familie Doctor


Din familie læge kan præcist diagnosticere migræne . Gennem en fuldstændig fysisk og neurologisk undersøgelse , er din læge i stand til at indsnævre de symptomer , der identificerer migræne og ordinere behandling .

neurolog


Det er en læge, der har modtaget supplerende uddannelse i forbindelse med hjernen og nerverne . Når de søger behandling fra en neurolog , kigge efter en , der har specialiseret sig i migræne .

Kiropraktor


ryghvirvler , der bliver misvisende kan lægge pres på nerver , der kører til og fra hjernen . Brug blide tilpasninger , kan en højtuddannet kiropraktor flytte dem tilbage på plads for at reducere sværhedsgraden af hovedpine .

Hovedpine Clinic


Det erfarne klinik personale fokuserer på diagnosticering hovedpine af varierende grader og anvende behandling . Typisk klinikken er vidende om det nyeste inden for hovedpine behandling og forebyggelse .

Alternativ Behandlinger

Homøopatisk medicin er en anden valg med flere tilgængelige behandlinger . Ifølge National Hovedpine Foundation , kan naturmedicin , akupunktur , akupressur og yoga bruges uafhængigt eller i kombination til behandling af migræne .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.