hvordan du tilføjer arnika til aloe vera gel

En af de bedste måder at øge helbredende egenskaber aloe vera gel er at tilføje Arnica . Aloe vera er en gennemprøvet behandling for en række sundhedsydelser bekymringer , samt førstehjælp pleje . Dens lindrende egenskaber var kendt i begyndelsen af egyptere , og senere rost af de gamle grækere . Aloe vera lindrer mindre hudirritationer og gastrointestinale problemer med samme lethed . Arnica er en urt , der har en lignende skelnes rekord som en lokal behandling for lindrende muskler og led ubehageligheder på grund af overanstrengelse og gigt . Kombineret , de skaber en multi-use produkter , der fungerer godt i enhver fysisk førstehjælp kit . Før du kan tilføje arnika til aloe vera gel , skal du først tilføje det til en naturlig gel medium at de to for at kombinere :

1 .
Tilføj en del flaxseeds til tre dele destilleret vand . Varme på komfuret i en gryde til kogning . omrøring ofte Tag gryden fra varmen . Væsken begynder at danne en gel .
2 .

Si deraf gel gennem en finmasket si til at fjerne frøene . Tillad gel afkøle.
3 .
Tilsæt 1 /4 ounce af Arnica æterisk olie til hørfrø gel , og bland godt .
4 .
Hæld Arnica-infunderes gel i flaske med aloe vera gel , og ryst til at kombinere ingredienser .


5 .
Brug blandingen topikalt for muskelsmerter , forstuvninger , insektbid eller udslæt til at bringe lindring og fremme helbredelse.


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.