hvordan man får Georgien Peachtree sundhedspleje for børn

Georgia Peachtree stat Health Plan er Georgiens statens Medicaid program . Ifølge planen skal en sygeforsikring gennem staten Georgia for dem, der ikke har råd til sundhedsydelser . Georgia Peachtree stat Sundhed Planen er, at børn eller voksne , der opfylder de kriterier ( minimalt indkomst og størrelsen af familie) for at modtage statsfinansierede sundhedspleje :

1 .
Saml alt, hvad du skal tage med dig, når du søger om Georgien Peachtree sundhedspleje . Dette omfatter social sikring kort til dine børn , et stykke post som vidnesbyrd på din adresse , et kontoudtog , bevis for din indkomst , og dit kørekort . Under disse punkter vil fremskynde processen og kan spare dig for en returrejse .
2 .

Besøg din lokale Medicaid kontor eller spaltning af Børn og Familie -tjenester ( se ressourcer ) . Det er det kontor, hvor man kan søge om madkuponer og Medicaid . Gå til hovedvinduet og lad receptionisten ved, du er der , og hvorfor du besøger . Dette kontor er en masse forskellige ting , så annoncere dit besøg tillader receptionisten til at forklare noget , du behøver at vide for at gøre dit besøg glattere og henvise dig til et område du har brug for at være. Hvis der er service numre , altid tage en for at sikre din plads i rækken.
3 .
Udfyld dit Georgia State sundhedspleje papirer , mens du venter på din samtale . Du kan tage form hjem , hvis du vil, men at spare dig selv en genbesøg , udfyld så meget af det papirarbejde , som du kan , mens du venter på din samtale . Du kan stille spørgsmål , når du går til et kontor til din samtale . Intervieweren vil hjælpe dig færdig formularer og vælg en læge . Hvis du ikke vælger en læge . staten vil gøre det for dig . Dette er den eneste besøg skal du gøre . Din forsikring kort vil ankomme i posten .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.