hvordan man kan eliminere af mund lugt

Er du lider af uønsket mund lugt , der ikke kun skræmme andre væk , men din egen personlige næse også? Så ved alle midler at gøre noget ved det , så du vil være i stand til at have fødderne der lugter godt og give dig en følelse af lettelse .
at hjælpe med at fjerne foden lugt fra dit liv , gør disse ting :
1 .
Vask dine fødder med antibakteriel sæbe mindst to gange om dagen. Dette vil slippe af med de bakterier bygge op på fødderne på grund af sved og fugt .
2 .
Tør dine fødder grundigt for at sikre , at der ikke vil være nogen fugt på fødderne . Fugten forårsager bakterier til at vokse og lugt til at blive løbet løbsk.

3 .
Påfør en lille mængde af baby pulver eller bagepulver efter en grundig tørring dine fødder . Dette vil opsuge resterende fugt på fødderne , og dette vil også slippe af med din fod lugt .
4 .
Bær rene sokker , som er absorberende og ikke går i det samme sokker igen . Der er nok bakterier fra en anvendelse af et par sokker , så det er bedst at sætte på et nyt par sokker for hver gang du vasker dine fødder . Dette vil reducere eller fjerne foden lugt .
5 .

Rengør skoene så meget som muligt for at eliminere fod lugt . Overvej at sprøjte sko med en fod spray og lade sko til luften ud . Prøv at bære lædersko , som de er kendt for at give dine fødder at ånde og reducere fugt og lugt .
6 .
Lad dine fødder at ånde så meget som muligt , da dette hjælper med at fjerne foden lugt . Iført åndbar fodtøj vil give mulighed for at reducere eller fjerne fugt og mund lugt . Det anbefales at gå barfodet eller sandaler , når det er muligt.
7 .
Søg pleje fra en ortopæd for yderligere diagnose på foden lugt problem da der kan være mere involveret som tidligere forventet .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.