hvordan man kan forebygge solforbrændinger hele året rundt

Med den kommende sommer sæson mange er glade for at få det eftertragtede tan dog at få en tan kommer med sine forholdsregler , såsom den frygtede solskoldning og værre hudkræft . Så beslutningen er at finde , hvordan man stadig få en tan , men forhindre muligheden for solskoldning . UV ( Ultra Violet ) stråling fra solen er , hvad der forårsager hudkræft til at danne og sprede sig. UV stråler er usynlige og forårsage skader på kroppens genetiske makeup , som er kroppens gener , der kontrollerer den normale sundhed og vækst af hudceller . Ingen er immun over for skader i huden eller få hudkræft . Så selv dem med oliven til mørk hud toner stadig være forsigtig med , hvor meget tid de tilbringer i solen
1 .
Brug solcreme for at beskytte kroppen fra at få solbrændt og ødelægger dens gener . Der er mange forskellige typer af solcreme , såsom vandtætte solcreme , som er modstandsdygtig vand, som f. eks når man går svømning eller overdreven sveden .
2 .
Undgå at sidde i solen i længere tid end 20 minutter . Dette vil også bidrage til at forebygge solskoldning og andre mulige problemer .

3 .
Brug solcreme , mens man kører inde i bilen . Visse forruder har beskyttelse mod UVB- stråler dog som en sikkerhedsforanstaltning alle passagerer i bilen skal sættes på sunblock i bilen for at forhindre at blive forbrændt i bilen .
4 .
Genanvende solcreme på mindst en gang i timen for at det skal bruges til sit fulde potentiale og til at beskytte huden mod solskader .
5 .

Brug solcreme på læberne som SPF forstærket chap stick eller læbepomade til at beskytte læberne fra solforbrændinger .
6 .
Bliv orienteret om de seneste oplysninger og nyheder om , hvordan du beskytter din hud mod UV- stråling samt hvilke yderligere forholdsregler at tage for sig af din krop .
7 .
Brug en parasol , mens du går i sol i at fortsætte i yder beskyttelse mod solens skadelige stråler .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.