hvordan man kan forklare støtte til børn

Børn har brug for at vide om AIDS . Mange hører om sygdommen , når de når frem til tredje klasse , og forældre er ansvarlige for at sikre , at deres børn forstår de medicinske fakta af sygdommen-ikke de myter , der omgiver det . Tale om AIDS kan være svært , men nogle enkle tilberedning og hjælp fra din praktiserende læge kan gøre det lettere
1 .
Få din timing højre . Børn kan mærke en " vigtig forælder snak "fra miles væk , så vælg en passende tid til at bringe det op . Hvis du ser en tv- nyhedshistorie eller forretningsmæssige om aids , bruge det til at starte samtalen .
2 .
Forklar hvordan sygdommen virker . AIDS er forårsaget af hiv -virus , og det gør folk syge ved at dræbe de celler , der forsvarer kroppen mod infektioner . Når virus dræber alt for mange celler , personen har aids .

3 .
Gør samtalen alderssvarende . For børn , der endnu ikke vide om sex , blodtransfusioner eller intravenøs stofbrug , blot sige, at folk får hiv når væsker i deres krop blandes med væsker af smittede personer. Berolige dit barn , at ting, der normalt sker for dem , ligesom papirklip , skrammer og blå mærker , ikke medfører aids .
For præ-teenagere , eller teenagere, der allerede har lært om sex , forklarer , at kondomer kan beskytte folk fra aids ved at forhindre kropsvæsker fra at blande sig med hinanden .
4 .
Stick til kendsgerningerne. Selv om alle kan kontrakten AIDS , nogle voksne stadig tror , at sygdommen er eksklusiv til homoseksuelle , stofmisbrugere og andre grupper. Det er en forælders ret til at udtrykke meninger og følelser , men det er en forælder ansvar at sikre, at børn har klare og præcise viden om dette store problem for folkesundheden . Begræns samtalen til den medicinske fakta-dine følelser og meninger kan forvirre dit barn
5

Tag familien læge ind i samtalen . . Spørg lægen til at forklare sygdommen i løbet af dit barns næste besøg , eller bede om en brochure skrevet til børn . Din læge skal også kunne være i stand til at anbefale alderssvarende bøger om emnet .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.