hvordan man kan forlade din alkohol-eller stofmisbrug

. Lær de første skridt i retning af at holde op med din afhængighed af alkohol og narkotika :

1 .
det grundlæggende i stofmisbrug opsving
når du begynder din nye rejse ind i et bedre liv, en gratis af alkohol og NARKOTIKA DU SKAL starte ved ikke at få overvældet af det hele . DIN opsving vil være en proces , der forekommer i små skridt . Disse skridt vil føre dig til et liv, du har så hårdt fortjener.
ikke dvæle ved al den skyld du kan føle dig på grund af ting DU KAN have sagt eller gjort MENS DU ER BRUG . Skyld og BEKLAGER ER hvad der bragte dig til at søge inddrivelse . LOOK AT FLYTTE DIT LIV FORWARDS NU .
ændre dine omgivelser og holde sig væk fra de mennesker og steder, hvor du har brugt narkotika og alkohol.
SKIFT din tidsplan RUNDT så du har ingen GRATIS tid til at bruge stoffer eller alkohol . . . Til at sove tidligere eller ligge i sengen længere.
FÅ HJÆLP TIL nogen følelsesmæssige belastninger du kan føle . Find dig selv en TRUSTED rådgiver, som KAN hjælpe med at diagnosticere dig, hvis du har brug for medicin .
Du skal vide , at hverdagen du er i behandling PROCESSEN STYAYING clean og ædru får lettere og lettere .
ved også , at når du er i behandling , på grund af din nyere og TYDELIGERE tænker du vil opdage, at tingene bare ske. Der vil være flere gode dage end dårlige dage .
få nye venner , DER ER clean og ædru .
lære at finde mere fred og ro i dit liv.

Der er mange vidunderlige INCITAMENTER for dig at bo i nyttiggørelse, dit velvære og din families mental stabilitet er, men én af dem.
vise andre vej til bedring er en stor MÅDE AT Holde fokus på egen helbredelse .
velsigne dig . . . FRA JOHN CARCERANO NARKOTIKAMISBRUG rådgiver og forfatter til " treatingaddiction. info " RECOVERY af alkohol og NARKOTIKAMISBRUG

2 .
Skam , vrede , hjælpeløshed , fortvivlelse , ydmygelse og usikkerhed omkring om selvstændige eller andre . Disse kan blive enorm udløser at forårsage en allerede urolige sind at blive endnu mere urolig og kemisk ubalance . Husk , det er ikke svage , vil der får en narkoman fanget i deres lidelser cyklus for at bruge . Sindet er allerede kemisk prædisponerede til brug for nogle kemiske , enten gennem adfærd og belønning eller drikke og doping for at " balance " det ud mere med lethed . Min bror fortalte mig for længe siden , mens jeg var i fuld gang med mit drikkeri afhængighed , at hvad jeg skal gøre , er " bare stoppe med at drikke , ikke drikker mere " . Men mig er en narkoman ville aldrig nogensinde se på dette blinde rådgivning som en " kur alle " . Der er ingen " kur alle " . Tage sprut væk fra en alkoholiker eller heroin væk fra junkie og du stadig tilbage med en person, der har en urolig og kemisk ubalance sind . De bliver nødt til at graviterer straks i retning af et andet stof eller adfærd med henblik på at finde balance . De fleste narkomaner at gøre dette " balance konstatering " uden selv at indse, at de er prædisponerede til behovet for at gøre dette. Personer med vanedannende personlighed er i en konstant søgen efter balance . Gennem stress reduktion og forståelse af deres egne individuelle behov og lidelser , gennem behandling og styring en narkoman kan arrestere deres afhængighed med andre metoder , som er mindre skadelige for dem mentalt , fysisk , følelsesmæssigt og også mindre for en byrde for deres kære .

3 .
Tag det tilbage et par hak og skåret ud stress fra dit liv . Dette er meget vigtigt at gøre den rette beslutninger, ikke blive ophidset og forstyrret . Rolig dig selv .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.