hvordan man kan fortælle du er gravid mens du er på p-piller

Når altid taget korrekt , p-piller er meget effektiv til at forebygge graviditet . Det er stadig muligt , dog at blive gravid, mens p- piller , selvom du altid tage din pille til tiden . At være på p-piller kan forvirre nogle af de symptomer på graviditet , men typisk testmetoder i sidste ende vil stadig være effektive i at fortælle dig om du ikke er gravid :

1 .
Bestem dato for din sidste periode . For kvinder der ikke anvender hormonal prævention , er en forpasset periode ofte en af de tidligste tegn på graviditet . Kvinder tager p-piller , kan dog til tider gå glip af en periode uden at blive gravid . Hvis bakkes op af andre tegn eller symptomer , kan en forpasset periode være en årsag til bekymring , men bør ikke betragtes som sikkert bevis for graviditeten .
to .

Tænk tilbage på din rekord af at tage din p- piller . Siden din sidste menstruation , har du sprunget nogen piller eller taget nogen piller sent ? Mangler piller kan i høj grad øge din risiko for at blive gravid mens du er på p-piller . Du bør behandle en forpasset periode som en bestemt grund til yderligere undersøgelse , hvis du glemte at tage nogle af dine piller i løbet af din forrige cyklus.
3 .
Vurdér , hvordan du har været følelse sidst . Er du oplever nogen symptomer på graviditet , såsom ømhed i brysterne , træthed , hovedpine eller kvalme ? Disse symptomer kan let være forårsaget af noget andet end graviditet , men de kan også være tegn , der tyder på graviditet, hvis du er gået glip af en periode.
4 .
Tag et hjem graviditetstest . Resultaterne af testen vil ikke blive påvirket af det faktum , at du tager p- piller . For de mest nøjagtige resultater , tage testen i mindst en uge efter at du skulle få din menstruation . Husk, at et negativt testresultat ikke altid ensbetydende med, at du ikke er gravid . De fleste hjem graviditetstests råde kvinder til at tage testen igen efter et par dage .

5 .
Besøg din læge , hvis dit hjem graviditetstest giver et positivt resultat , eller hvis du får et negativt resultat , men mener stadig, du kan blive gravid . Din læge vil administrere en blodprøve for at bekræfte eller afkræfte graviditet . Besøg din læge så hurtigt som muligt ; tidligt bekræftelse vil tillade dig at starte prænatal pleje eller give dig tid til at gå igennem dine muligheder for, hvordan at gå videre med din graviditet .

gode råd og advarsler


 • Tag en graviditetstest , hvis du misser to perioder i træk , selvom du ikke har overset nogen piller og ikke har nogen andre graviditet symptomer .
 • Du må ikke stoppe med at tage din p- piller , indtil du er sikker på , at du er gravid . Der er ikke meget tyder på, at det er farligt at tage p- piller under en tidlig graviditet , og hvis du er faktisk ikke gravid , ophørende din piller medfører risiko for at blive gravid .
 • En graviditet , der opstår under det progestin kun pille er mere sandsynligt, at en graviditet uden for livmoderen . Ektopiske graviditeter kan være livstruende , så søge læge , hvis du mener, du kan blive gravid og oplever symptomer på graviditet uden for livmoderen , såsom unormale blødninger og lavere mavesmerter .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.