hvordan man kan identificere lus

Lus er små insekter, der inficerer behårede dele af kroppen . De kan også leve på tøjet eller møbler . Lus lever af meget små mængder af humant blod resulterer i kløe . Hovedlus er ofte placeret på hovedbunden , men har været kendt for at leve i øjenbrynene så godt. Lus overføres ved direkte kontakt . Lus kan behandles med over -the-counter -produkter , eller en speciel shampoo , som din læge kan ordinere . At være i stand til at identificere lus er det første skridt i behandlingen af en infestation :

1 .
Comb gennem personens hår , indtil alle tangles er ude , og håret kan flyttes rundt uden problemer . Det er lettere at identificere lus , hvis du har nogen se dit hoved , og du tjekke andre . Sørg for, at håret er tørt . Brug ikke produkter på håret . Gør din søgning efter et kraftigt lys .
2 .

Adskil hår på nakken , omkring en -tommer op fra halsen . Nakken af halsen og bag ørerne yndlingssteder for lus til foder og lægge æg . Vil du ønsker at kontrollere disse placeringer først , så tjek resten af hovedbunden . Lus vil være tættere på hovedbunden , men lus æg kan være omkring en tomme fra hovedbunden på hår selv .
3 .
Se efter små tan eller grå insekter kravler på hovedbunden eller mellem hår . En voksen lus er mindre end en sesam frø. Nymfer er baby lus , der er mindre end de voksne og kan være sværere at få øje på .
4 .
Check hår for lus æg . Æggene vil blive placeret på hårsækkene omkring en tomme fra hovedbunden . Nit , eller lus æg , er meget svært at se , fordi de er så små . De er brune eller sølv farve . At kontrollere, hvis noget er en lus æg og ikke skæl eller noget andet , skal du placere både fingre forsigtigt på håret og trække dem over håret . Lus æg vil holde sig til håret og ikke komme ud let . At trække i ægget med større kraft kan frigøre det fra håret .

gode råd og advarsler


 • Tjek øjenbryn for lus , samt hovedet .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.