hvordan man kan pumpe til veer

Gravide kvinder, der når deres forfaldsdatoer er ofte ivrige efter arbejdskraft til at begynde . Når du er færdig sikkert og korrekt , brystvorte stimulation med en bryst pumpe er en glimrende måde at medvirke til at fremme aktiv arbejdsmarkedspolitik . Mange kvinder foretrækker at bruge en brystpumpe for brystvorten stimulation , fordi det er nemmere end at gøre det i hånden . Brystpumper er designet til at efterligne suger af en baby . Denne handling får kroppen til at frigive hormonet oxytocin , som kan forårsage sammentrækninger i en gravid kvinde :

1 .
steriliseres dit bryst pumpe. Vær sikker på at læse instruktionerne , der fulgte med din pumpe før kogning nogen af delene , eller sætte dem i opvaskemaskinen . Grundigt vask pumpen i varmt sæbevand er normalt tilstrækkeligt . Give tid til pumpen for at tørre .
2 .

Påfør brystvorte creme til dine brystvorter og areolas ( det mørke område omkring brystvorterne ) . Dette kan medvirke til at forhindre udtørring og revner . Vær sikker på at genindføre brystvorten cremen så ofte som nødvendigt .
3 .
Pumpe ene bryst i ca fem minutter . Hvis du bruger en elektrisk pumpe , starter ud med suge indstilling på lav . Hvis du bruger en håndpumpe , begynder med langsomme , blide pumper . Du kan øge intensiteten af pumpe over tid , men undgå at blive for voldsom , da dette kan beskadige dine brystvorter .
Stop pumpe , når en sammentrækning begynder , og genoptage pumpe når sammentrækning slutter .
4 .
Indstil timeren til en time . Mens du venter på den næste pumpe samling , ophold mildt aktiv . Om omkring kan langsom arbejdskraft , men over-anstrengelse kan føre til udmattelse under fødslen . Sørg også for at skylle din pumpe og sætte den et sted rent .

5 .
Pump på den modsatte bryst , når timeren slukkes . Gentag processen så længe som nødvendigt .
6 .
Reducer tiden mellem pumpe sessioner , hvis ingen resultater opleves efter et par timer. Må ikke pumpe mere end fem minutter ad gangen og giver mindst 15 minutter mellem møderne.

gode råd og advarsler • Nippel stimulation kan resultere i overproduktion af oxytocin . Må ikke fortsætte med at pumpe hvis dine veer er mindre end tre minutters mellemrum eller et minut i længden .
 • Forsøg ikke nogen form for brystvorte stimulation , hvis du er mindre end 40 uger i din graviditet .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.