hvordan man kan vide du er afhængig af rygning

Det ser ud som enhver ryger har brugt det gamle mundheld : "Jeg kan holde op når som helst jeg vil. " Dette indebærer , at rygeren tror , han er ikke afhængig af at cigaretter og det vil være let at holde op . Nikotin er imidlertid en yderst vanedannende stof . Du kan blive afhængig af at cigaretter og ikke engang kender det :

en
Undersøg, om du lider af abstinenser , hvis du . har ikke en cigaret regelmæssigt . Hvis du er i udbetaling, kan du begynde at få lunefuld og irritabel . Du kan have en hovedpine eller tør mund . Du kan også have problemer med at sove og oplever problemer med din fordøjelseskanalen . Disse er alle tegn på nikotin tilbagetrækning .
2 .

Bemærk om du skal have en cigaret første ting om morgenen . Hvis du er afhængig , vil du tørster nikotin efter at have gået uden at det under søvn .
3 .
Vær opmærksom på din adfærd næste gang du er i et område, hvor rygning er forbudt . Hvis du har brug for at gå på udkig efter et sted at have denne cigaret , kan du have mere end en lille trang .
4 .
Tæl hvor mange cigaretter du ryger på en dag . Hvis du er ryger mere end 10 cigaretter om dagen , er du på en øget risiko på lang sigt afhængighed . Hvis du er overrasket over antallet af cigaretter du ryger på en dag , har din rygning blevet en underbevidst vane og er mest sandsynligt en afhængighed .

5 .
Vær opmærksom på , hvordan du føler , når du løber tør for cigaretter . Hvis du føler angst , når du løber tør , eller hvis du er omhyggelig med at aldrig løbe ud , er du sandsynligvis afhængig af cigaretter .
6 .
Figur ud af, hvor mange penge du bruger på cigaretter om ugen . Hvis du er flov over , hvor mange penge du bruger på cigaretter , men du kan ikke stoppe med at købe dem , er du afhængig .

gode råd og advarsler • Hvis du udstille nogen af disse symptomer , kan du blive additcted til cigaretter . Prøv at stoppe med at ryge så hurtigt som muligt . Der er mange over -the-counter stop-ryge hjælpemidler til rådighed til at hjælpe dig holde op .
 • Hvis du er i færd med at holde op , ikke har en cigaret eller anden grund . Dette kan føre dig tilbage i cigaretten afhængighed . Hvis du gør slip , vilje til at gøre en forpligtelse til at holde op , og prøv igen .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.