hvornår du skal tage et spædbarn på hospitalet for en feber ?

Febre hos spædbørn er almindelige , men de er også en anledning til bekymring, da de kan være et tegn på alvorlig sygdom . Pågældende nye forældre kan gå amok forsøger at finde ud af, hvornår at tilkalde en læge , eller når de skal haste til skadestuen . Der er retningslinjer for , hvornår de skal søge lægehjælp for dit spædbarn , og hendes feber

Hvad Normal


Et barns feber kan være et resultat af at være bundtet for stramt eller hud-mod-hud kontakt . Hvis dit barn er afkølet hurtigt efter at være blevet adskilt , og ellers ser ud til at være fint , der er vel ingen grund til bekymring , men at holde styr på dit barns feber og se andre symptomer . Feber inden for de første par måneder kan være et tegn på en alvorlig sygdom , som børn i denne alder har ringe udviklede immunforsvar , som ikke let afværge infektioner .

Hvornår skal ringe til din læge


For børn under tre måneder gamle , du skal ringe til din læge , hvis en feber er højere end 100,4 grader rektalt . Hos spædbørn tre måneder til et år gamle , kalder en læge , når en feber når 102,2 grader eller højere . Altid tilkalde en læge med det samme hvis nogen feber varer længere end 24-48 timer , eller hvis der er andre symptomer på sygdom , en kendt alvorlig sygdom eller sygdom , der påvirker immunsystemet , eller hvis en feber kommer og går flere gange i en uge eller mere . Generelt , læger ønsker at blive informeret om eventuelle høje temperaturer , og det er altid passende at kalde dit barns primære sundhedstjeneste læge med feber bekymringer . De fleste børnelæger , klinikker og sundhed forsikringsselskaber har en 24-timers sygeplejerske linje, som kan besvare spørgsmål om feber , nedsat udnævnelser og rådgive dig , når akut hjælp er passende . Når du ringer , være klar til at besvare spørgsmål om symptomer , sygehistorie og eventuel afhjælpning du har prøvet .

Hvornår Call 911


Ring 911 eller tage dit barn på skadestuen straks , hvis han har en feber højere end 104 grader , eller hvis han har nogen grad af feber og vil ikke stoppe græder , kan ikke vækkes let ; har besvær med åndedrættet; har blå læber , tunge , negle , eller hud , har en stiv nakke , vil ikke bevæge sine lemmer , eller har et anfald . Husk aldrig at tage en chance med et spædbarn sundhed-det er altid bedre at fejle på siden af forsigtighed .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.