mandlig fertilitet piller tips

Mens der er mange muligheder for kvinder, der lider af barnløshed , mandlig fertilitet muligheder er betydeligt mere begrænset . Hvis en sædprøve til analyse er vendt tilbage med et lavt sædtal , kan du overveje mandlig fertilitet piller , som lover øget testosteron og mere sundt, mandig sædceller . Men det er vigtigt at overveje alle de fakta om mandlig fertilitet piller og se på dine muligheder , når der beskæftiger sig med mandlig infertilitet

Fertilitet pille advarer

Mand fertilitet piller gøre store løfter , men det er vigtigt at adskille sandheden fra den hype . Der er i øjeblikket ingen medicinsk behandling for infertilitet hos manden , der har have godkendelse fra de amerikanske Food and Drug Administration , men dette forhindrer ikke online forhandlere i at sælge produkter mærket som værende effektive . Androgener , FSH indsprøjtninger , kallikrein , har testolactone , clomifen , steroider og vitaminer E og K er blevet testet og vist sig ineffektiv på at øge sperm tæller , så vær på vagt over for kosttilskud , der indeholder disse aktive ingredienser . Selv om visse steroider har vist en vis løfte i forsøg , er det typisk ikke muligt at købe fast steroider over internettet . For nu , antager generelt , at enhver pille lovende mandlig fertilitet er sandsynligvis kvaksalveri . Også huske, at kosttilskud, er ikke testet af FDA for sikkerhed og effekt.

Forsøger mandlig fertilitet Pills


Der er ingen mandlige fertilitetsbehandlinger i øjeblikket godkendt og kan købes , er der mange medicinske forskning faciliteter se på mænds fertilitet . En rute kan du overveje, er forsker lægemiddelforsøg udføres gennem forskning hospitaler i dit område . Du kan søge efter licens kliniske forsøg i dit område på clinicaltrials . gov , men vær opmærksom på , at deltage i et klinisk forsøg er ingen garanti for , at du vil have en reel fertilitetsmedicin ( nogen skal være i kontrolgruppen ) , og narkotika i selve retssagen har som regel været sikkerhedskontrolleret på kort sigt , men deres langsigtede virkninger er ikke blevet målt .

Andre valgmuligheder


I stedet for at spilde dine penge på ineffektive mandlig fertilitet piller , bør du overveje dine andre muligheder . Dit første skridt bør være at tale med en infertilitet specialist , der kan teste dig for hormon eller andre lidelser og behandle et underliggende problem . Du og din partner kan også overveje intrauterin insemination eller mere invasive intracytoplasmatisk insemination . Begge muligheder kan være dyrt , og er kun minimalt effektive . , Før man overvejer disse procedurer , skal først sikker på at du har forbedret dine odds for naturlig befrugtning så meget som muligt ved at holde op med at ryge, begrænse forbruget af alkohol , iført løsere bukser og ikke bruger kokain , anabolske steroider eller marihuana . Endelig skal du huske at være ude af stand til at opfatte dine egne børn , betyder ikke, at du ikke kan være en forælder . Der er mange vidunderlige børn i verden har brug for kærlige hjem .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.