psykiske problemer relateret til overgangsalderen

En kvindes risiko for depression stiger, når hun når midt i livet og ind i overgangsalderen fase . Der er mange grunde til, at en kvindes mentale sundhed bliver sårbare på dette tidspunkt i hendes liv . Østrogenmangel , som forekommer i overgangsalderen, kan have en enorm indflydelse på en kvindes humør og hendes kognitive funktion

Hormoner Trigger Symptomer


Svingende hormoner , og den efterfølgende faldende af hormoner oplevet på fuld overgangsalderen , kan være problematisk . Ubalanceret eller mangelfuld hormoner undertiden udløse humørsvingninger sammen med træthed , hedeture , nattesved og søvnløshed . Disse symptomer kan føre til en følelse af at være overvældet , stresset og frustreret .

Mulige problemer


Nogle kvinder oplever depression over at være i overgangsalderen og det at blive ældre . Stress kan stige, de forsøger at tage sig af børn samt ældre forældre . Kvinder kan føle belejrede og til tider vred . Nogle kvinder er overvundet med sorg og vrede .

Support


Depression , anger og angst forekommer for nogle kvinder, der ikke har tilstrækkelig støtte i løbet af denne periode i livet . Kvinder, der ikke lykkelig i et forhold , eller ikke har et forhold , kan føle blå . Nogle er trist , fordi de ikke kan få flere børn , eller fordi de aldrig fik børn , og kan ikke nu . Overgangsalderen er allersidste -der er ingen vej tilbage .

ændringer


Overgangsalderen undertiden resulterer i tab af libido . Dette kan forurolige for kvinder og deres partnere . Hormonelle ubalancer og mangler er også ansvarlige for hjernen tåge samt hud -og synsproblemer . Kvinder kan få vægtøgning eller opdage, at vægten har omfordelt på en lidet flatterende måde . Dette kan tager sit vejafgift og gøre kvinder føler langt nede .

være syg på Top of Menopause

Nogle kvinder oplever gråd Jaguarer . Også dette er sandsynligvis forårsaget af tilfældige hormoner . De, der er fysisk utilpas , på toppen af den ekstra stress overgangsalderen , ofte fortvivlelse . Disse kvinder har brug for at søge hjælp fra en læge .

Forslag

Nogle kvinder finder lindring ved at tage antidepressiv medicin eller hormonsubstitutionsbehandling ( HRT ) , selvom sidstnævnte mulighed øger risikoen for brystkræft . Yoga eller naturmedicin , såsom sort Cohosh kan mindske psykiske problemer.


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.