rygsmerter forvaltning med en epidural eller steroider

Hvis du lider af intens rygsmerter , kan du finde dig selv i stand til at nyde dine foretrukne aktiviteter eller endog nødvendige onder (arbejde , anyone? ) . Ifølge WebMD. com , erfaring omkring 80 procent af amerikanerne en vis grad af rygsmerter engang i deres liv . Hvis det er ingen trøst at vide , at du ikke er alene , måske vil det hjælpe at vide , at nødhjælpen er derude , især i form af rygsmerter forvaltning med en epidural eller steroider

Rygsmerter Management Med en Epidural


Anvendelsen af en epidural at håndtere rygsmerter består af intravenøs anti-inflammatorisk medicin i rummet uden for rygmarven , der er kendt som epiduralrummet . Formålet med epidural er at reducere betændelse i nerve rødder , en almindelig årsag til rygsmerter .

Mens rygsmerter forvaltning med en epidural kan undertiden være en permanent fix , ofte det primære formål med en epidural er at give midlertidig smertelindring , mens skaden heler .

Rygsmerter Management med steroider


Mundtlig steroider kan ordineres som en rygsmerter forvaltning teknik . Som det er tilfældet med en epidural , orale steroider er beregnet til at levere på kort sigt smertelindring . Patienterne får ofte en høj dosis for øjeblikkelig nødhjælp og derefter er vænnet til en lavere dosis hver par dage , indtil de kan stoppe med at tage medicinen .

Selv få til ingen komplikationer er fundet med kort tids brug af orale steroider for rygsmerter forvaltning , kan nogle langsigtede bivirkninger omfatter mavesår , vægtøgning og andre symptomer . Med det i tankerne , skal du sørge for at følge lægens anvisninger nøje og advare hende straks , hvis du bemærker nogen problemer .

Hvem bør ikke bruge Rygsmerter Management Med en epidural eller steroider


Diabetikere bør styre uden om rygsmerter forvaltning med orale steroider på grund af risiko for forhøjet blodsukker . Patienter , der har en aktiv infektion bør også undgå orale steroider , hvilket kan gøre deres infektion værre .

Hvis du har nogle bekymringer omkring brugen af rygsmerter forvaltning med en epidural eller steroider , skal du tale med din læge, før du begynder disse behandlinger .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.