skridt til en alkoholiker intervention

Få hjælp til en alkoholiker i dit liv er en af de bedste måder at hjælpe hende fjerne denne sygdom . En gennemprøvet teknik til at få en alkoholiker til ansigt hendes spørgsmål , er gennem en intervention . En intervention er en proces, hvorigennem en narkoman 's kære konfrontere misbrugeren med hende selvdestruktiv adfærd i et forsøg på at få hendes hjælp . Når man planlægger en indsats , er der flere ting, du kan gøre for at øge dine chancer for succes

Planlægning Intervention


Det bedste man kan gøre, før aktionen er at fremsætte konkrete planer og sørg for , at alle involverede er klar over hvad de er . En god intervention bør have tre til otte af de personer, som alkoholikeren er tættest . Få dem sammen til et planlægningsmøde , hvor du vil vælge en person, som vil stå for detaljerne , og som vil køre interventionen. På dette punkt, bør du diskutere alle de negative konsekvenser, at alkohol har haft på dette menneskes liv , så du ved hvad du skal tale om . Alle involverede skal skrive en en-til to sider langt brev til den addict forklare dem , hvordan hans afhængighed har såret ham og hans relationer med andre. Når du skriver disse breve , så prøv at tage alle negative og angribe sprog . Denne planlægning møde er også den tid , hvor alle bestemmer, hvor indsatsen vil finde sted ; hvor alle vil sidde , herunder misbrugeren , og i hvilken rækkefølge for at læse brevene.

Day-af opgaver


Forud for dagen af interventionen , bør du kontakte en behandlingsvirksomhed, og lave en aftale for at bringe misbrugeren i efter interventionen. Sørg for at alle ved at tie om det , så gør alkoholikeren ikke vide , hvad der kommer . Hun kan være tilbøjelige til ikke at vise op, hvis hun gør ) . Alle involveret i indsatsen skulle ankomme mindst 30 minutter før indgreb finder sted , og parkere i diskrete placeringer , så alkoholikeren er ikke varskoet .

Udførelse Intervention


Den intervention i sig selv kan være vanskelig. Misbrugeren kan forlade lokalet , når de står med alle der . Hvis det sker , udpeger to eller tre personer til at følge ham og opfordre ham til at komme tilbage ind i stuen . Læs brevene til misbrugeren , og lad ham vide at han har din støtte til behandling . Hold erfaringer åben og ærlig uden at angribe narkoman. Prøv at få ham til at acceptere den behandling, du har planlagt for ham , men ikke tvinge ham der . Hvis han er enig , skal du vide, hvem skal køre ham der eller , hvis behandlingen centrum er ude af staten, som ledsager ham der .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.