buksetrold ørevoks fjernelse

Ørevoks kan synes grove , men det har en vigtig opgave --- holde indersiden af øret sunde . Det fælder støv og andre partikler , der kan indgå i øregangen og forårsage infektioner eller skader . Det hjælper med at holde øret bliver for tør og beskytter øret væv fra vand . Dog kan en overdreven ophobning af ørevoks give problemer i småbørn som smerter , infektion og nedsat hørelse . Det er nødvendigt at komme ud

Generel vedligeholdelse


Forældre normalt nødt til at gøre meget lidt for at kontrollere deres barns ørevoks . Et lille barn , der får regelmæssig bade og ophold ordentligt hydreret vil højst sandsynligt ikke har problemer med ørevoks . Hvis nogen voks vises uden for øregangen , skal du bruge en fugtig klud eller finger til forsigtigt at tørre det ud . Et øre podepind er fint at bruge , hvis du passe på ikke at holde det i øregangen .


Hvis du finder en stor mængde af voks i dit barns ører , eller hvis han viser tegn på ubehag såsom gnide hans ører eller tugging på dem , lave en aftale med barnets læge . Lægen kan slippe af med voks og kontroller, at intet andet er galt med dit barns ører .

Medicinsk Hjælp


En læge har flere måder at fjerne voks fra barns ører . Han kan bruge et instrument kaldet en curette at score eller forsigtigt skrabe ud bebyggede voks . Lægen kan også skylle ud øret med en varm væske , hvilket vil dæmpe voks og lad det komme ud lettere . Voks kan suget ud . Hvis lægen finder tegn på infektion , kan hun ordinere øredråber til det lille barn . Hvis den voks fjernelse vil være særligt smertefulde , eller hvis barnet er usamarbejdsvillige , kan generel anæstesi være forpligtet til at fjerne det .


Forældre bør ikke forsøge at fjerne ørevoks fra deres barns øregangen. Indsættelse af en øre vatpind eller noget andet ind i barns øregangen kan forårsage alvorlige skader , og kan tvinge ørevoks længere ind i kanalen . Et barn , der har jævnligt problemer med ørevoks oprustning eller blokeringer skal kunne se en læge, som kan give forældre eller værger tips om hvordan man kan stoppe den oprustning bliver et problem . Disse kan omfatte regelmæssig flugter med varm væske og brugen af en over -the-counter ørevoks remover . Følg alle retninger nøje og arbejder tæt sammen med det lille barn læge for at undgå alvorlig skade på barnets ører .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.