depression og forebyggelse af faldulykker hos ældre

Næsten alle i sidste ende skal lære at passe de ældre medlemmer af familien . Mens depression og faldende er udbredt blandt ældre mennesker , der er et par daglige rutiner , der kan hjælpe med at forhindre dem begge

Forebyggelse Falls


. Et af de vigtigste ting , at en person kan gøre for at hjælpe en ældre elskede på , er at sikre , at alle sikkerhedsforanstaltninger er truffet . Nogle ting , at en person i deres storhedstid ikke kan overveje farlige , såsom et par sko sparket ud i midten af gulvet, kan være yderst skadeligt for en ældre person , især hvis den ældre person pågældende lider af osteoporose . En sådan betingelse kan helt sikkert medføre personens knogler til at være meget mere skrøbelig end en ung voksen knogler kan være , og sko kastet skødesløst i gulvet kan forårsage en ældre person til at rejse og falde . Som vi alder , det menneskelige legeme bremser og er ikke så hurtig til at helbrede sig selv som den var , da den var i sin prime , så en brækket hofte eller et brækket håndled kan få katastrofale følger , og kan endda resultere i kirurgi og enorme smerte , samt en lang helbredende tid .

Sko er ikke de eneste skyldige . Stepping afføring , trapper , kan flæser i tæpper , extenstion ledninger og diverse andre fælles husholdningsartikler også være farligt , expecially i tilfælde af mennesker, der lider af demens eller Alzheimers og kan ikke betale den nærmeste vægt på , hvor de går.

Den sikreste ting at gøre, er at give de ældre med så glat en overflade som muligt som grundlag for gå . Fjern eventuelle påtrængende emner , og sørg for alt i huset er sat væk ordentligt .

De ældre person kan også drage fordel af en stabil rollator eller stok , afhængigt af sværhedsgraden af hans tab af balance og evne til at gå .

Forebyggelse Depression


Depression er ret almindelig hos ældre , især hvis de har helbredsproblemer . Roden af problemet kunne stamme fra den manglende evne til at gøre ting , der engang var gjort nemt og uden tanke . Dette kan ofte føre til en følelse af ikke længere at være nødvendig , så en af de bedste måder at forhindre en ældre person fra at bukke under for depression er at sikre, at hun føles som en vigtig og nødvendig del af familien . Sørg for at besøge ældre person ofte og snakke med ham lige som du ville tale med andre medlemmer af familien .

En anden måde at forhindre depression hos ældre er at være positiv . Hvis den ældre person ser , at du er ked af det, vil hun sandsynligvis blive ked så godt, men hvis hun ser , at du er optimistisk , vil hun omfavnelse en atmosfære af velvære og ro .

søge lægehjælp


Nogle gange , indsats familien er bare ikke nok . Hvis en ældre familiemedlem eller en ven er konstant snubler over sine egne ben , kan fagligt opmærksomhed være nødvendig. En ergoterapeut kan være i stand til at bidrage til at fastsætte dette problem , eller en rollator eller stok kan være nødvendig.

Depression er ikke altid noget , der kan besejres uden hjælp af medicin . Hvis den ældre person i denne sag ikke kan jublede eller er overvældet af sorg oftere end ikke , eller hvis hun udviser symptomer på klinisk depression , konsultere sin læge straks .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.