hvordan man kan løsne hovedlus nits & æg

Hovedlus er parasitter , der lever af dit blod . Ifølge Mayo Clinic , er hovedlus en meget almindelig infektion . Det er vigtigt hurtigt at behandle en lus infektion for at forhindre spredning af insekter til andre . I løbet af din behandling , bør du tage forebyggende foranstaltninger såsom vask dit sengetøj til at sikre , at du ikke får inficeret igen . Der er forskellige ikke-giftige metoder, der kan bruges til at slippe af med lus nits , eller æg . Men hvis disse metoder ikke virker , skal du være ordineret medicin fra en læge for at udrydde en infektion .

opvaskemiddel


1 .
Køb en lus kam , der har metal tænder . Denne type kam er specielt designet til fjernelse af nit , fordi tænderne i kammen tæt dannes sammen og er fastere i konsistens .
2 .

grundigt slukke dit hår i en opvaskemiddel . Det er bedre at bruge sæber , der indeholder et affedtningsmiddel , da disse typer af sæbe kan hjælpe opløse det materiale , der hjælper nit knytte sig til dit hår akslen . Brug mere sæbe omkring hovedbunden , og lad sæbe ophold på din hovedbund i mindst 10 minutter .
3 .
Træk forsigtigt lusene kam gennem håret , starter ved hårbunden og arbejder din vej ned ad skaftet af dit hår . Dukkert kammen i varmt vand , og gentag processen med at flytte kam fra din hovedbund gennem dit hår .
4 .
Hvis du fjerner nits fra dit barns hår , identificere en nit ved sin ovale form og grålig til hvidlig farve . Som du kæmning gennem dit barns hår , kan du fjerne en nit med fingrene og tør nit på et stykke køkkenrulle .

5 .
Når du har kæmmet igennem dit hår , vaske dit hår med varmt vand til grundigt at skylle sæben fra dit hår . Sættetid din kam i eddike og varmt vand til at ødelægge enhver nits tilbage på kammen . Du bliver nødt til at gentage processen med soaping og kæmning dit hår hver fjerde dag i op til to uger.

eddike og vand


1 .
Brug en eddike og vandrensning. Du kan bruge denne metode efter at gøre en behandling med Nix eller RID , der er over-the- counter shampoo produkter til fjernelse af lus . Følg instruktioner for shampoo metoder , før du bruger eddike og vand løsning på din hovedbund .

2 .
Brug tre kopper eddike og tre kopper vand for at lave en eddike og vand løsning . Helt mætte dit hår og wrap dit hår i et håndklæde . Ifølge Washington County i " A Guide to hovedlus Behandling og forebyggelse ", skal du suge dit hår i opløsningen i op til 60 minutter , og ikke mindre end 30 minutter .
3 .

Vask løsning fra dit hår . Begynd at frisere dit hår med en lus kam , der fjerner enhver nits som du går sammen .

Vaselin



1 .
Coat din hovedbund med et tykt lag vaseline . Tag dit hår og bunke det under en badehætte . Denne metode er rodet , så du måske ønsker at vikle et håndklæde omkring dine skuldre inden påføring .
to .
Lad vaseline i håret i et par timer . Hvis du har en dårlig skadedyrsangreb , kan du sove med vaseline i håret natten over . Vær sikker på at lægge et håndklæde over din seng , før du går i seng , hvis du sover med vaseline i håret .
3 .
Brug en opvaskemiddel til at fjerne gelé fra dit hår . Babyolie kan hjælpe , men det kan gøre dit hår fedtet og vanskeligere at shampoo både vaseline og olie ud af dit hår .
4 .
Når du har shampooed dit hår , begynder processen med kæmning nits ud af dit hår . Du kan bruge denne metode så ofte som nødvendigt .

gode råd og advarsler


 • Når du er behandler dig selv for lus , vask dit sengetøj regelmæssigt .
 • Vask dine sengetøj og udstoppede dyr i den varmeste indstilling er muligt . Tør dit sengetøj på de varmeste indstilling i mindst 20 minutter for at dræbe nit .
 • Vask elementer , der kan ellers ikke vaskes .
 • For legetøj , der ikke kan vaskes , skal du placere elementer i en lukbare plastpose i mere end 48 timer.
 • Hvis du har lus , ikke nogensinde aksjer hårprodukter , såsom hår pensler med andre.
 • Undgå at dele håndklæder eller tøj med andre .
 • Hvis ingen af de ikke-giftige metoder ikke i tilstrækkelig grad kill your hovedlus , skal du se en læge for at få ordineret stærkere medicin til at dræbe nit og lus .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.