hvordan man kan størrelse børn baseret på vægt

Kids vokser ved forskellige priser på forskellige tidspunkter i deres liv . Når læger måle højde og vægt i løbet af en årlig helbredsundersøgelse , de ser så meget for stabil vækst tendenser som de gør for en percentil .
Men hvis du er bekymret, eller bare nysgerrig , om dit barns størrelse i mellem godt besøg , kan det være betryggende og nyttigt at finde ud af hvilken størrelse de skal sammenlignes med , hvilken størrelse de rent faktisk er . Foreløbige kontrol kan også hjælpe dig med at identificere , når du skal lave små korrektioner i løbet af året .

Instruktioner


1 .
Vej dit barn uden ham iført sko eller tung beklædning , såsom en sweat shirt eller jakke . Dette vil give et sandt kropsvægt , der ikke omfatter vægten af tøjet .
2 .

måle højden af dit barn med hans sko af . Sørg for, at dit barn står lige og med fødderne sammen .
3 .
Indtast køn , fødselsdato , dato for målinger , højde og vægt i felterne i Kids Health lommeregneren .
4 .

Klik Beregn BMI .

5 .
Gennemgå BMI og percentilen i resultatafsnittet . BMI er et forhold på højde og vægt . Det er rapporteret som en reelle antal samt en fraktil . Den percentil hjælper dig med at sammenligne størrelsen med andre børn på samme alder og køn . En percentil på 5 procent eller mindre typisk indikerer barnet er undervægtig , og en percentil på 85 procent eller derover typisk indikerer barn er overvægtigt . Du skal dog være opmærksom på, at et barn , der har haft en konstant udvikling af at være i den 90. percentil kan være sundt og til højre på sporet .
6 .
Sammenlign BMI plottet på vækstkurve som en farvet prik med den sunde vægtområde markeret med grønt . Dette vil give dig en idé om den gennemsnitlige størrelse af børn i samme alder og køn .

gode råd og advarsler • Udskriv en vækstkurve fra Centers for Disease Control ( CDC ) hjemmeside , så du kan holde styr på dit barns vækst på egen hånd . Dette vil hjælpe dig se barnets udvikling . En støt tendens er lige så vigtig som en reelle antal , når det bestemmes , om et barn er i " normal " området. Dette er grunden til din børnelæge spor disse tal ved hvert besøg .
 • at få dit barn til at stå lige under måling hans højde , har dit barn står foran en væg med fødderne sammen og hæle , skulderblade , og hoved rører væggen. Brug noget flad som en bog for at markere den øverste af hans hoved , og derefter måle fra gulvet til bogen .
 • Hvis du er bekymret for dit barns vægt eller væksttendenser , konsultere din børnelæge . Der er flere grunde til en ændring i vækst , hvoraf mange bliver betragtet som normale vækstmønstre . Og hvis du er bekymret for, at dit barn er enten under vægt eller over vægt , kan din børnelæge vejlede .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.