måder at hjælpe børn forblive i søvn

Børn bruger i gennemsnit 40 procent af deres barndom i søvn , ifølge National Sleep Føderation. Når børn vågner ofte hele natten , den deraf følgende mangel på søvn medfører ofte irritabilitet , adfærd problemer og endda kognitiv spørgsmål, som kan forstyrre deres skolearbejde . Forældre bliver mere og mere udmattet og slidt ud fra kæmper deres barns søvn problemer. Ved at følge en konsekvent sengetid rutine , fremme god søvn vaner og sikre dit barns soveværelse er en " sleep "vilkår , kan du hjælpe dit barn falde i søvn hurtigere og ophold på den måde hele natten .

Forberedelse


Gør dit barns værelse et mørkt , roligt sted at sove . Kør en fan eller hvid støj maskine til at maskere enhver form for gade eller familiemæssige lyde . Tilbyd dit ældre barn en nat lys til at holde sin frygt i skak , men styre fri af enhver form for sengetid underholdning til tv eller computere . National Sleep Federation foreslår spring tv før sengetid , da det kan føre til besvær med at falde i søvn , natlig angst og frygt , og faldt perioder med søvn . Undgå at give dit barn nogen form for koffeinholdig drik før sengetid , da dette kan forårsage nat-vågne og andre sover spørgsmål . Du bør også afstå fra at give hende nogen form for medicin , der indeholder stimulanser , herunder hoste medicin eller decongestants .

Sæt dit barn i seng en regelmæssig , ensartet tid til at hjælpe med at opstille hende indre ur til en regelmæssig sove mønster , og sørg for hun er ikke overtræt , når hun går i seng . Følg en beroligende sengetid rutine , og sørg for dit barn får et glas vand , går på toilettet og udfører andre nødvendige opgaver før de går på vågeblus .

Sleep Problemer


Tal med din læge, hvis dit barn udviser tegn på en søvnforstyrrelse , som snorken , i overensstemmelse problemer med at sove igennem om natten , gå i søvne eller vanskeligheder med at forblive vågen i løbet af dagen .

Ifølge American Academy of Family Physicians , en ud af fire børn oplever et mareridt mere end en gang om ugen . Hvis dit barn op vågner forskrækket og ked af fra en ond drøm , så prøv at tale med dit barn om hans drøm , og berolige ham , at det var bare en drøm , og at mareridt kan ikke skade dem . Du kan endda hjælpe ham forestille en lykkelig slutning for drømmen . Tilbyd dit barn et udstoppet dyr eller andre komfort objekt til at hjælpe ham gå tilbage til at sove .

Hjælp dit barn lære at bo i sin egen seng , når han vågner og falder tilbage i søvn på egen hånd. De fleste babyer og børn vågner kortvarigt flere gange i løbet af natten , men hurtigt sætte sig til at sove igen uden nogen form for forældrenes indsats . Børn kan komme ind i vane med at vågne om natten og flytte til deres forældres senge til ekstra komfort . For at bryde denne vane er " Supernanny " hold fra TV-show af samme navn antyder roligt og konsekvent vender tilbage dit barn til hans seng . Mens denne rutine kan være svært at følge , da dit barn kan blive mere og mere fortvivlet, da skjules tilbage i sin seng , vil han til sidst lære at bo i sit eget værelse og satte sig til at sove igen .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.