niveauer af testosteron til kvinder

For meget testosteron hos kvinder er ikke god og mangelfuld testosteronniveauet hos kvinder kan også være problematisk . Når en kvinde er i overgangsalderen hendes testosteron niveauer vil aftage . Når det sker, kan tab af libido forekomme . Nogle kvinder overveje at tage testosteron behandling, men husk på, at denne tilgang ikke er blevet godkendt af Food and Drug Administration ( FDA ) med god grund

PCOS


Hvis en kvinde har for meget testosteron i hendes system , kan dette resultere i polycystisk ovariesyndrom ( PCOS ) , som påvirker ¨¦n ud af 10 kvinder , især yngre kvinder Ifølge Youngwomenshealth. org .

PCOS Resultat


PCOS er resultatet af en ubalance i hormoner , som forårsager insulin niveauer for at blive for høj . Når dette sker , er for meget testosteron produceret af æggestokkene . Kvinder, der har PCOS kan ikke få ægløsning , og kan som følge heraf finder det svært at blive gravid . PCOS er ofte behandlet med p-piller , som blandt andet vil sænke dit testosteron-niveau . Resultatet er , at du vil opleve mindre hårvækst på ansigt og krop , din acne vil forbedre , og det vil rette din hormon ubalance .

Hysterektomi


Hvis du har en hysterektomi , og begge æggestokke er fjernet kan du opleve en 50 procent reduktion i dit testosteron -niveau , især hvis du er en ung kvinde på tidspunktet for operationen , ifølge Australasian Menopause Society .

Aldring og dens virkninger


Testosteron har en afgørende rolle . Det hjælper os med at holde sund og gør os i stand til at have og nyde sund seksuel funktion . Testosteronniveau hos kvinder og mænd naturligt og gradvist falde som vi bliver ældre . Eventuel underskud på dette hormon kan blive alt for klart for os, når vi opdager , at vi har mistet vores sexlyst , vores energi og muskelmasse . Alligevel gennemgår testosteron terapi er ikke universelt anbefalede fremgangsmåde for kvinder, der lider af en lav sexlyst , fordi der testosteron kan resultere i ansigts-og hårvækst på kroppen ( hirsutisme ) , sænkning af stemmen , akne , leverproblemer , humør og personlighed ændringer og udvidelse af klitoris , de sidstnævnte er permanent , ifølge Mayo Clinic .

Overvejelser

The Journal of Clinical Endokrinologi Metabolisme bemærker , at den rolle, androgener ( testosteron ) hos kvinder uden tvivl erkendes , men gennemgår testosteron terapi for androgenmangel hos kvinder er fortsat en usikker forslag , fordi det ikke nok forskning har endnu ikke er gjort .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.